[REL] Tv Plugin

Discussion in 'Other' started by Gerald Jacobson, May 12, 2014.

  1. m0ck

    m0ck Registered

    Joined:
    Aug 2, 2012
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Hi Gerald,
    I have set the address (of the remote PC running the console) under [RemoteConsole] in GRTvPlugin.ini file (on PC running the rF2).
    Is that correct? Because I still unable to get any data in remote console on the remote PC. Firewall is disabled on both of the PCs.
    Should I check something else?
     
  2. Gerald Jacobson

    Gerald Jacobson Registered

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    11
    Seems correct to me (have you check that the console on localhost of rF2 does not received either, to be sure you have updated the correct file)
     
  3. m0ck

    m0ck Registered

    Joined:
    Aug 2, 2012
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Remote console works on the PC with rF2 running...

    Going to double check everything again now :confused:

    EDIT:
    found the problem... the file I edited was the original GRTvPlugin.ini.
    Later I renamed the GRTvPlugin.ini, and switched it with GRTvPlugin (for gt-series).ini file, which is missing the [Main], [RemoteConsole] and [Plugin.ConsoleListener] sections...
    Adding the missing sections from the original file solved the issue.
     
    Last edited by a moderator: Sep 8, 2015
  4. DocJones

    DocJones Registered

    Joined:
    Jan 26, 2011
    Messages:
    403
    Likes Received:
    5
    Hi Gerald,
    I think I found a small bug regarding the driver timing widget: If a driver sets a new fastest personal 1st sector, the gap is coloured green after the 2nd sector even if the driver is slower in the 2nd sector and now has a +X seconds gap. Examples can be found here and here. If you follow the qualifying sessions in either of the examples, you'll see it's not a general colouring error in the WidgetDriverTiming.ini.
    I'll also attach our WidgetDriverTiming.ini (from the 2nd example) if you want to have a look. (I had to add the .txt to the end to be able to upload it as an attchment.) View attachment 17934

    Edit: here's probably the best example that shows the bug is only present after the 2nd sector timing. Once the car crosses the finishing line the colour coding for the gap is correct: https://youtu.be/iS2RGibu7k8?t=1222
     
    Last edited by a moderator: Sep 13, 2015
  5. Matti1291

    Matti1291 Registered

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    110
    Likes Received:
    2
    Hi,
    is there any chance to have a widget or just a field in the tower widget about tire compound?

    I'm sorry if someone already asked it, I didn't read the whole topic, but I'm using GRTV Plugin since 1 year. Great job!
     
  6. Gerald Jacobson

    Gerald Jacobson Registered

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    11
    It is not possible to have this info. It is a telemetry data and those info are only available for yoyur own car.
     
  7. Matti1291

    Matti1291 Registered

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    110
    Likes Received:
    2
    Ok thank you :)
     
  8. Matti1291

    Matti1291 Registered

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    110
    Likes Received:
    2
    Just one more question.

    To chaange from Profile.1 to Profile.2, which I set in the .ini files, what should I do into the game? I'm thinking about using two different layouts during the broadcasting...
     
  9. Gerald Jacobson

    Gerald Jacobson Registered

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    11
    You can define a shortcut to switch between profiles.

    In the provided example it is : Left_CTRL + D
     
  10. Matti1291

    Matti1291 Registered

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    110
    Likes Received:
    2
    I can't make the Replay widget work. It is available and listed in the UI widgets, but when pushing R and loading the istant replay, no images appear.
    Any suggestion?
     
  11. Gerald Jacobson

    Gerald Jacobson Registered

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    11
    Hi. Replay is intended to be used via the console and in monitor/spectator mode

    Envoyé de mon GT-N7105 en utilisant Tapatalk
     
  12. Matti1291

    Matti1291 Registered

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    110
    Likes Received:
    2
    Yes, I'm using it in spectator mode, but it doesn't work.
     
  13. Gerald Jacobson

    Gerald Jacobson Registered

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    11
    without using the console (only via the replay shortcut of rF2), is the replay works (you have define the time of the replay - 3mn maximum)
     
  14. Wishmaster

    Wishmaster Registered

    Joined:
    Nov 30, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    30
    Hi Gerald,

    i tried to customize our overlay a bit and found one problem.

    category.text.color.id=2
    category.image.color.id=1

    If i set the values above in the vehilceClass.ini its shown everywhere correct with a white background and black text. Only in the tower it is showing a white text on white background.
    Am i doing something wrong?
     
  15. lawyer237

    lawyer237 Registered

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hi,

    Been using this great plug-in for some weeks with no problems but for some reason it has now started to flash (literally each of the widgets will flash off and on at about .5 second intervals). I remember that (years ago) a similar thing happened with a plug-in for R Factor 1 and, just as then, I can stop the flashing by running the frame rate counter....but.....any idea why this is happening and can it be cured without having to have the frame rate counter on?

    Thanks.
     
  16. Gerald Jacobson

    Gerald Jacobson Registered

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    11
    Did you put "use.category.font.color.for.car.number.field=1" in the tower widget ini file

    Code:
    [Tower]
    available=1
    // number of driver displayed
    driver.count=15
    [COLOR="#FFA500"]use.category.font.color.for.car.number.field=1[/COLOR]
    ....
    
     
    Last edited by a moderator: Oct 25, 2015
  17. Wishmaster

    Wishmaster Registered

    Joined:
    Nov 30, 2012
    Messages:
    308
    Likes Received:
    30
    Tried now use.category.font.color.for.car.number.field=1 and use.category.font.color.for.car.number.field=0

    No change in the display. The strange thing is that in the banner and the driver info is use.category.font.color.for.car.number.field=0 on 0 and its shown as i want it.
     
  18. Gerald Jacobson

    Gerald Jacobson Registered

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    11
    Strange I made the test and it worked.

    Please put me the tower in I section where you put this.

    Envoyé de mon GT-N7105 en utilisant Tapatalk
     
  19. DocJones

    DocJones Registered

    Joined:
    Jan 26, 2011
    Messages:
    403
    Likes Received:
    5
    Hi Gerald, seeing you are active on this thread again, could you comment on my post here? Do I have an error in my WidgetDriverTiming.ini that I don't notice or is there possibly a little bug in the code?
     
  20. Gerald Jacobson

    Gerald Jacobson Registered

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    827
    Likes Received:
    11
    I'm on it but for now i did not find the issues. (did not have many free times yet to reproduce the issue )
     

Share This Page