[SOLVED] Reported crashing with new build

Discussion in 'Technical & Support' started by Domino Duhan, Dec 22, 2018.

  1. davehenrie

    davehenrie Registered

    Joined:
    Jul 6, 2016
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    1,503
    just wanted to eliminate one more area of possible problems. Many of the plugin's that display to the screen, like the track map, won't work with the newer versions of rF2. So it was like I'd forgotten that and wanted to ensure I posted it. working from a fresh install of rF2 "SHOULD" eliminate that problem, but you never know. Check the plugin menu and verify that only the STEAM plugin is working.
     
  2. Richard Hessels

    Richard Hessels Member

    Joined:
    Sep 5, 2011
    Messages:
    78
    Likes Received:
    38
    I have the same, can;t even work in DEV mode, all mods i worked on last week functioned fine, now only get crashes to desktop while loading.
    As soon as the loadingbar is full, it halts and CTD.
    Will remove the BIN folder, see if that helps.

    EDIT
    Did not help re-installing the bin folders.
    Still CTD when the mod is finished loading.

    EDIT2 - SOLVED!
    There seemed to be an issue with rF2 when there is a MAS file in the folder of the vehicle.
    It will not load. Even is that files is not mentioned in the *.GEN
     
    Last edited: Apr 8, 2019
  3. Nicola59

    Nicola59 Registered

    Joined:
    Dec 5, 2014
    Messages:
    32
    Likes Received:
    38
    I think it's not that the problem..
    For the Vehicle section in Dev Mod, the only Mas files I have are those installed by default...out of the Skip Barber folder, cmaps and Multicar; inside Skip Barber folder the Skip Barber, and Skip Barber sound.
    Should I delete these mas files?....I don't think is this the solution.
     

Share This Page