[REL] TrackMapPlugin V0.96 32bit & 64bit

Discussion in 'Other' started by fazerbox, Dec 24, 2014.

  1. Greenkia

    Greenkia Registered

    Joined:
    Jun 9, 2015
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Juergen-BY, thanks for reply


    I have been testing dashmeterpro, that shows consumption to two decimal but I do not have android system.
    If there may be an update to print the second decimal would be perfect , but if there can no be an update, nothing happens. I look for the Motec

    Regards
     
  2. Manuel Biancolilla

    Manuel Biancolilla Registered

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    31
    Likes Received:
    2
    up?
     
  3. Juergen-BY

    Juergen-BY Registered

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    2,949
    Likes Received:
    330
    a. rename Trackmap's d3d9.dll to (e.g.) d3d9tm.dll
    b. edit trackmap.ini in plugins\trackmap folder to: OriginalD3D9Dll=d3d9tm.dll
     
  4. Roman

    Roman Registered

    Joined:
    Mar 16, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have the same problem - somebody have solution ?
     
  5. peevee

    peevee Registered

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    159
    Likes Received:
    17
    I have same problem - cannot make it work despite following installation directions.
    Any ideas on how to resolve this
     
  6. peevee

    peevee Registered

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    159
    Likes Received:
    17
    Figured it out - put the folders into the rF2 Launcher (which has almost exact same directory structure) folder
    Now copied to the rFactor 2 root directory and all working.
    My stupid!
    :cool:
     
  7. Juergen-BY

    Juergen-BY Registered

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    2,949
    Likes Received:
    330
  8. peevee

    peevee Registered

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    159
    Likes Received:
    17
    Now how to get the maps to show in the Map Box area?
     
  9. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,315
    Likes Received:
    514
    My layout of widgets will not save their positions after exiting a server and re-entering. Is there something I have forgotten to do after moving them all?
     
  10. Source

    Source Registered

    Joined:
    Nov 3, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    And I have the same issue too, followed instructions but can't get it working (and I did not install in the Launcher folder ;)).
     
  11. AlanBernardo

    AlanBernardo Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    First thing you need to remember to do is to save under "Save All Layouts" (or something like that) or to whatever layout you want.

    The next thing-- which caused me problems until I figured it out-- is to start rFactor 2 as administrator. Even though I have my Win 10 set to start everything as administrator, for some reason rFactor 2 wouldn't do this unless I manually did it (and then ran a shortcut that did it automatically thereafter).
     
  12. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,315
    Likes Received:
    514
    I knew I missed something... the run as admin seemed to sort it, thank you.
     
  13. Bjørn

    Bjørn Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    1,699
    Likes Received:
    627
    Same as before? Just here YourDrive\SteamLibrary\steamapps\common\rFactor 2\ instead...
     
  14. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,315
    Likes Received:
    514
    I can't seem to get it to work now that it's on Steam.
     
  15. Bjørn

    Bjørn Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    1,699
    Likes Received:
    627
    Weird, works for me... Just extracted as I would in conventional install...
     
  16. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,315
    Likes Received:
    514
    ok, I must have done something wrong then.
     
  17. boxer

    boxer Registered

    Joined:
    Aug 22, 2012
    Messages:
    432
    Likes Received:
    125
    how do you change the LCD
    I cant see Next LCD option in the menu..
     
  18. Greenkia

    Greenkia Registered

    Joined:
    Jun 9, 2015
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I 'm testing the time differences on the LCD.
    As I read in the manual:
    1) I see a field that defines the difference between my car and previus car.
    2) I also see a field that defines the difference between my car and the car in front of me.
    When I lose a lap with another vehicle in first position ( for example) -1 Lap appears me but gap between my car and previus car show me at 0.000

    [​IMG]

    Regards
     
  19. ralphluthor

    ralphluthor Registered

    Joined:
    Apr 22, 2015
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Hi guys, i cant get it to work on the steam version. On non steam works well, but on steam version the plugin is loaded, and wrote on it's logs writing the trak, km ecc... but i cant see nothing on screen..
    alt+space ecc does not work (i've used this plugin for a lot of time now i cant live without :p)

    some one have a similar issue?

    Thanks
     
  20. raven

    raven Registered

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I don't know how to reproduce, because it seems to be random, but from time to time rfactor2 just CTD and the event monitor tells me that die d3d9.dll causes it.
    One time in a test race i clicked race, nothing from the plugin loaded and i was out.
    Yesterday it crasehed after ~8-9 minutes after the start of the race.
    From time to time in testing sesssion it's the same, it just crashes while i am driving.

    Is there any way to find out/trace why?
    Most of the time it works perfect, but these random crashes forces me to delete/disable the plugin for league races... where i relly like to have at least the trackmap, to see where everybody else is on the track.
     

Share This Page