rFactor2 - LiveMonitor and Hotlaps Released

Discussion in 'Plugins' started by vyrush, Feb 18, 2012.

  1. DerKutscher

    DerKutscher Registered

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    139
    Likes Received:
    1
    --------------------------------

    I have do this, with singel database. When i see on webstite on "http://old-man-racing.de/LiveMonitor/index.php?LM=1" i see the first Server. When i look on "http://old-man-racing.de/LiveMonitor/index.php?LM=2" I see the first Server. When i look on http://old-man-racing.de/LiveMonitor/index.php?LM=3" i see the first Server.

    When i start one server all ok. To be 3 Server, the viewer lost the connection to Server 1 at 5 -15 min

    What can i do?
     
  2. racepat

    racepat Registered

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
  3. vyrush

    vyrush Registered

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    210
    Likes Received:
    3
    @racepat - Yes the plugin has to be in the core folder.
    can you list down the sets you have taken to install the livemonitor.

    @Derkutscher

    Ok I test it, and did find one bug. But it still works

    This is what I did

    Server 1

    1. LiveMonitor Config file = set server instance as 1
    2. Load LiveMonitor.exe and click Configure LiveMonitor and set the game session to 1 from the Option
    3. Start Dedicated Server
    4. And viewed in Browser, and it worked fine

    Server 2

    1. LiveMonitor config file = set server instance as 2
    2. Load LiveMonitor.exe and click on Configure LiveMonitor and select the session 2 from the Option
    3. Start the 2nd Dedicated Server
    4. It is viewable in the browser.

    Ok and just realized this bug now, the logfile works fine, until one server restarts the weekend. and the messes up the Game Session number.
    For instance, lets say 2 servers running (LM=1 AND LM=2)
    if while LM=2 is running and LM=1 server restarts its weekend, then LM=1 starts generating a logfile as same as LM=2.
    I going to fix this immediately.


    Thanks
     
  4. racepat

    racepat Registered

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0

    I've done everything according to the instructions.
    Now I have placed the plugins folder in the Core folder.
    Now the log file is created but not yet displayed on the page.
    It will not be much, then it works. :rolleyes:
     
  5. nickbalti

    nickbalti Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    380
    Likes Received:
    8
    Got me an online host so going to try set this up again later :)
     
  6. Beuteman

    Beuteman Registered

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Hi.
    Nice job done here,

    I intalled the app, I and get some errors

    ************** Texto de la excepción **************
    MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: Table 'livetiming.sessioninfo' doesn't exist
    en MySql.Data.MySqlClient.MySqlStream.ReadPacket()
    en MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.GetResult(Int32& affectedRow, Int32& insertedId)
    en MySql.Data.MySqlClient.Driver.GetResult(Int32 statementId, Int32& affectedRows, Int32& insertedId)
    en MySql.Data.MySqlClient.Driver.NextResult(Int32 statementId, Boolean force)
    en MySql.Data.MySqlClient.MySqlDataReader.NextResult()
    en MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior)
    en MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand.ExecuteNonQuery()
    en LiveMonitor.MainApp.fileWatcher_Changed(Object sender, FileSystemEventArgs e)


    ************** Ensamblados cargados **************
    mscorlib
    Versión del ensamblado: 2.0.0.0
    Versión Win32: 2.0.50727.3082 (QFE.050727-3000)
    Código base: file:///c:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    LiveMonitor
    Versión del ensamblado: 2.0.0.0
    Versión Win32: 2.0.0.0
    Código base: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Victor/Escritorio/LiveMonitor/SERVER%20%231/LiveMonitor.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Versión del ensamblado: 2.0.0.0
    Versión Win32: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000)
    Código base: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
    Versión del ensamblado: 2.0.0.0
    Versión Win32: 2.0.50727.3053 (netfxsp.050727-3000)
    Código base: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
     
  7. Beuteman

    Beuteman Registered

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    I really dont know what I´m doing wrong i tryed in win xp win 7 same error is it compatible with rfactor 2 v85???
     
  8. Beuteman

    Beuteman Registered

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Last edited by a moderator: May 28, 2012
  9. nickbalti

    nickbalti Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    380
    Likes Received:
    8
    I'm no expert but I'll try install on my server tomorrow.

    I think I got a similar issue but it was because I didn't install framework. Also make sure you're loading the program's in the right order
     
  10. Beuteman

    Beuteman Registered

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    You are right nickbalti.

    I have tried everything, installed and uninstalled all framework versions and always the same error.

    This is really getting me totaly crazy. I really hope it is nothing to do with build 85

    Thks for you answer nick
     
  11. nickbalti

    nickbalti Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    380
    Likes Received:
    8
    My pleasure. As soon as I test it I'll let you know :)
     
  12. Beuteman

    Beuteman Registered

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    No way Jose i go to bed this is killing me

    Good night all.......
     
  13. Dany Mitchel

    Dany Mitchel Registered

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    199
    Likes Received:
    9
    looking really good Top Job
     
  14. vyrush

    vyrush Registered

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    210
    Likes Received:
    3
    Ok, I can confirm that it has nothing to do with build 85. Our servers are running fine..
    Seeing the error you have something wrong with either your database or another possibility could be that
    you need to place the Mysql***.dll file in the same place where you have placed LiveMonitor.exe

    and also, maybe you should go to your mysql and run this command :
    SET GLOBAL SQL_MODE = ''


    We are running this server for a long time and even on build 85 now, without issues
    http://msr.getmyip.com:8282/LiveMonitor/
     
  15. Beuteman

    Beuteman Registered

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Thks For your answer

    Incredible Job you have done with this app, I knew that the problem was mine. Sorry if my words where not the correct one, after two days trying and trying I was getting crazy.

    When you tell me to place Mysql***.dll in the same folder as the LiveMonitor.exe you mean the one who is coming in package or is there any other Mysql***.dll i have to copy from my computer.

    How do i run this comand

    SET GLOBAL SQL_MODE = ''

    Thk you very much vyrush
     
  16. Beuteman

    Beuteman Registered

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
  17. vyrush

    vyrush Registered

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    210
    Likes Received:
    3
    yes that right.. the mysql.dll seems to be in the correct place.
    If you are running xammp
    then is should be located somewhere like this
    xampp\mysql\bin\mysql.exe
    then you need to run that command
     
  18. vyrush

    vyrush Registered

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    210
    Likes Received:
    3
    yes that right.. the mysql.dll seems to be in the correct place.
    If you are running xammp
    then is should be located somewhere like this
    xampp\mysql\bin\mysql.exe
    then you need to run that command

    if you want, i can do a teamviewer right now..
    pm me the details if u want me to try and see wats wrong..
     
  19. DerKutscher

    DerKutscher Registered

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    139
    Likes Received:
    1
    HI vyrush,


    I get no further. Maybe you can help me on Teamspeak and TeamViewer. I get it running on a server. But there is no automatic refresh for me. Just like here, it is not with me: "http://msr.getmyip.com:8282/LiveMonitor/". My english is indeed fatal, but maybe we'll get it to run as.

    Can you look at "http://www.old-man-racing.de/LiveMonitor/index.php?LM=1".
    If I want to see current time I have to press Ctrl and F5. My gray hair is always more.

    DerKutscher
     
  20. vyrush

    vyrush Registered

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    210
    Likes Received:
    3
    hey.. Derkutscher.. sure.. what your teamviewer id??
    i can help you out.. send me a pm with the details.. i think you're probably missing a file..
    im sending you link to a file.. download and replace the files.. and see if it works.. if not.. i will check out team viewer..
     

Share This Page