Build 494: MP Waiting For Response

Discussion in 'Technical Archives' started by Jim Beam, Feb 27, 2014.

  1. Luc Devin

    Luc Devin Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    1,134
    Likes Received:
    22
    Last edited by a moderator: Feb 28, 2014
  2. R1CHO

    R1CHO Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    501
    Likes Received:
    4
    so i dont have right to say its wrong for banning 1 for doing similar or less to what others have done and got away with it people have had slagging matches for days and you just step in and say oh. you can block them... no sense there

    yet you still say he had a point .
     
  3. R1CHO

    R1CHO Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    501
    Likes Received:
    4
    i'll shut up now
     
    Last edited by a moderator: Mar 1, 2014
  4. niko861

    niko861 Registered

    Joined:
    Mar 3, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    hello guys

    I also have a problem after update 494, the button does not work connect the multiplayer,
    I highlight any server will not let me enter because the connect button is gray, how can I fix it? I can not use the multiplayer
     
  5. Gaspedal

    Gaspedal Registered

    Joined:
    Mar 3, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    same problem here. After update 494 I can't join the servers. The "Join" Button is greyed out and I can't connect the multiplayer server! Sometimes it works on 1-2 server, after restart or refresh is greyed out again, but 99% of servers doesn't work. I had no problems until update 494.
     
    Last edited by a moderator: Mar 3, 2014
  6. rada

    rada Registered

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
  7. Tirex

    Tirex Registered

    Joined:
    Dec 7, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
  8. tom ilsbroux

    tom ilsbroux Registered

    Joined:
    Dec 29, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Punting a "_" in the servername doesn't work Correctly. In the lobby the "_" will appear and disappear. Only when its there you can join. So don't change a space by "_" in the servername but use a "-"
     
  9. 88mphTim

    88mphTim Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,725
    Likes Received:
    119
  10. 88mphTim

    88mphTim Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,725
    Likes Received:
    119
    If you can't tell the difference between making a point in an acceptable way or not, there's nothing I am going to be able to do about that. That's on you. :)
     

Share This Page