Build 494: MP Waiting For Response

Discussion in 'Technical Archives' started by Jim Beam, Feb 27, 2014.

  1. Hagen Tröger

    Hagen Tröger Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    478
    Likes Received:
    5
    There you can join? if not, have fun with AC "AI" :D

    i will wait, until the readiest simulator work again :)
     
  2. charged

    charged Registered

    Joined:
    Jan 11, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    same here for me, I've also noticed in single player (as I now cant join online) im using full Silverstone circuit in the Nissan gtr. the sky is very grainy and only the sky. anyone else noticed that?
     
  3. 88mphTim

    88mphTim Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,725
    Likes Received:
    119
    It is supposed to be taking longer. It's sorting and fixing odd chars.

    The CTD is an issue, obviously.
     
  4. 88mphTim

    88mphTim Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,725
    Likes Received:
    119
    If you are within the refund window, yes, otherwise, no. Statement of being worse each update is not something I can understand, but OK.

    I'm not sure I understand your message about AC, either. You're saying because you can't drive rF2 online, you're going to drive AC offline? As a statement, this is OK. Have fun. I should probably let you know that rF2 also works offline.
     
  5. Jeremy Miller

    Jeremy Miller Former ISI Senior Programmer

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    3
    Crash is hard to reproduce on our end but I did get it to happen once. Can you guys give some info on system you running, what content you have installed and if you have any plugins installed.
     
  6. Flex

    Flex Registered

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    -Windows 7/64 ,all ISI track and car + two dozen cars and circuits addon.
    -Plugins;Trackmap,rF2PedalOverlay,RealHeadMotion.
     
  7. SnijdersB

    SnijdersB Registered

    Joined:
    May 7, 2013
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    system : see account, did a complete fresh install of windows 8.1 & RF2 and have only got the ISI content installed. only times (very rare 1 out of every 20 attempts at most) I do get to see the server list most join buttons are greyed out and when I am able to press the join button the vmod download still fails often.

    ps did verify install added text file
     
  8. Hagen Tröger

    Hagen Tröger Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    478
    Likes Received:
    5
    -Windows 8.1 professionell/x64 ,all ISI track and car + two dozen cars and circuits addon.
    -no plugins
     
  9. Tony H

    Tony H Banned

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    1
    'got response... Parsing' 2 installs are now ctd when trying to find servers... 1 install has 1 mod+plugins etc, the other install has many mods\tracks+ plugins...
    im not doing fresh installs, or new os installs as some do, cant see why people go to soo much effort when we shouldn't have to....
    not good enough isi, pls test these unstable builds properly b4 release.... don't you feel pretty embarrassed with all this negative feedback, & the progress of your efforts, or lack there of!
     
  10. Gupster

    Gupster Registered

    Joined:
    May 19, 2013
    Messages:
    404
    Likes Received:
    25
    Computer specs in my profile, I have all the ISI content, VLM and Feels tracks, Green Hell, Lola T280 installed. The first few attempts in MP it crashed right out, no server list ever came up. Then the list came up joined the Brabham server at Monaco and I ran a quali and started a race (got crashed out before the first corner) exited the server and the sim crashed. Restarted the sim in MP and joined the SB server at Silverstone, ran a few laps then left and the sim crashed. It loads the list on a fresh start and I can join some servers. I couldn't get the vmod from ISR Lola at the Green Hell.
    Hope this helps.
    Edit: No plugins
    Edit2: Clean install using lite, no update.

    Event Viewer

    - System

    - Provider

    [ Name] Application Error

    - EventID 1000

    [ Qualifiers] 0

    Level 2

    Task 100

    Keywords 0x80000000000000

    - TimeCreated

    [ SystemTime] 2014-02-27T22:47:22.000000000Z

    EventRecordID 3007

    Channel Application

    Computer Acme-3

    Security


    - EventData

    rFactor2.exe
    1.4.9.4
    530b166e
    rFactor2.exe
    1.4.9.4
    530b166e
    c0000005
    00297f1a
    ed0
    01cf340dd9040818
    C:\rFactor2\Core\rFactor2.exe
    C:\rFactor2\Core\rFactor2.exe
    1e7bfbeb-a001-11e3-84af-d43d7ee224ea
     
    Last edited by a moderator: Feb 28, 2014
  11. Noel Hibbard

    Noel Hibbard Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    2,744
    Likes Received:
    27
    I get a CTD 99.9% of the time on two different machines. Both of them a fresh installs in new folders and the only thing I pulled from the last build is the controller.ini. I have an empty Packages folder and zero content installed other than what comes with the lite installer. I was planing to join an ISI server and let GetMod do its job. One of my machines is running Win8x64 and the other is Win8.1x64.
     
  12. R1CHO

    R1CHO Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    501
    Likes Received:
    4
    keep refreshing the server list this is when it happens most

     
  13. R1CHO

    R1CHO Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    501
    Likes Received:
    4
    how do our systems have anything to do with it? do you know how many people are out there with different systems ... cmon


    any combination you can think of
     
    Last edited by a moderator: Feb 28, 2014
  14. Ruben Miranda

    Ruben Miranda Registered

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    9
    Hello
    I have
    Win 7 ,64
    I auto updated then starting having this problem so I uninstalled and ran the new lite.
    Still with the same prob.
    No plugins have firft mod and a coupe of tracks.
    Ruben

    Sent from my XT907 using Tapatalk
     
  15. killerwatt

    killerwatt Registered

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    My specs are:
    Antec Nine Hundred Two Case,
    HIS Radeon HD 6970 ICE-Q Turbo 2GB,
    Akasa PowerMax 850W Power supply,
    Asus P6T Motherboard LGA1 366 Intel X58 ATX RAID SA,
    Intel Core i7-920 D0 Step Processor (8M Cache),
    Corsair Vengeance 12GB (3X4BG Sticks) DDR3 Memory 1600MHz,
    Noctua NH-U12P CPU Cooler SE1366,
    LG GH22NP20 22x DVDRW/ RAM,
    Seagate Barracuda 7200.11 1.5TB Hard Disk Drive 72 (Two),
    Windows 7 Premium 64bit Edition. Including SP1 and fully updated.
    No overclocking done and everything running at stock speeds.

    Running rFactor2 lite and getting the parser crash about two in every three connection attempts. no plugins running.
     
  16. papaosa

    papaosa Registered

    Joined:
    Nov 24, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    7
    So ISI, answer me this! How can soooooo many people be getting it wrong?

    ....well, It's because these people are not getting it wrong! It's not our systems, there is an obvious problem here that only you [ISI] can't seem to replicate at your end and keep dodging the fact that you've F***ed this one up!..No surprise really.


    Get your S*** together!
     
  17. Ruben Miranda

    Ruben Miranda Registered

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    9
    Hey Papaosa do you really think that helps in any way. I fail to see how if you can't help then there is no need to say anything.
    Ruben

    Sent from my XT907 using Tapatalk
     
  18. doosekoop

    doosekoop Registered

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    tried to enter mp at 945 pm pst , build 494 crashes to dt after showing no servers. same time could enter the matchmaker just fine on build 382.
     
  19. papaosa

    papaosa Registered

    Joined:
    Nov 24, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    7
    Ruben, from what i've read posted from ISI in this thread they have pointed the finger back at there customers by questioning there systems or plugins...The same systems ot plugins that have been working fine up until now! Instead Of reassuring there customers that there doing everything possible to rectify the issue asap.

    At the end of the day I'm a disgruntled customer, and one that deserve to have my say!

    That's my view..
     
  20. 88mphTim

    88mphTim Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,725
    Likes Received:
    119
    You deserve to have your say in a respectful manner. When you can view the forum after your enforced break, please consider doing that.

    What happened in this thread, was questions being asked about people's systems to clarify exactly what was going on at a time when we didn't know because, as stated, it wasn't happening to us. This is a very basic process where one individual talks, and another responds. This conversation process shares information and ultimately assists you.
     

Share This Page