Triple Screen Help...

Discussion in 'Technical Archives' started by Spyder, Jan 10, 2012.

  1. Spyder

    Spyder Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    1
    Anyone got RF2 running nicely on triple monitors? I'm only getting about 15fps and altering graphics settings doesn't seem to be doing anything!?!

    I'm running Sli 580s with a 2500k @4.6ghz with 8gb ram and Nvidia 290.36 drivers, I can run iracing, dirt3 and F1 on triples at ultra settings so wouldn't expect a problem from RF2...
     
  2. Spyder

    Spyder Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    1
    Anybody?
     
  3. NotLaw

    NotLaw Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I've got the same issue, and about the same FPS, even though my system is almost totally different then yours. (AMD and ATI based)
     
  4. ADSTA

    ADSTA Registered

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    729
    "KnownIssues" text file in rF core:
    Graphics
    ========
    -Multiview is not working anymore / and very limited
     
  5. Spyder

    Spyder Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    1
    As soon as I disable sli and run on one screen I get between 80 and 150fps, really frustrating, could be a driver issue...
     
  6. Spyder

    Spyder Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    1
    Not using multi view, but thanks anyway
     
  7. Cygnific

    Cygnific Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Works nice here on eyefinity 6048x1080 (6970 2gb) with 65 to 30 fps and full pack on Spa. Maybe a driver issue?

    edit: i also have a i5 2600k on 4600mhz and 4gb ram
     
  8. Spyder

    Spyder Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    1
    I think it must be, will have to spend a while trying all the archived ones :(
     
  9. Daniel Hake

    Daniel Hake Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    65 to 30 fps ? is nice to you ? :D i think you can´t finish any race with that mate ;D
     
  10. Cygnific

    Cygnific Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Why would i complain? It is a beta afterall. I also have HDR and everything set to high. What is nice for you then? 200fps?
     
  11. Alex Ball

    Alex Ball Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    I'm running SLI 580s, but not with MultiView - just a wide resolution. 20-70fps depending on race/cars/ai etc.
     
  12. Spyder

    Spyder Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    1
    Which driver? Have you checked sli is working in MSI? It does nothing for me but I get stonking fps with one card and one screen
     
  13. Daniel Hake

    Daniel Hake Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    yes its a beta i mean only that 30-65 fps is to low for a race yes 60-90 fps would be nice, but take a tea and time ;D
     
  14. Alex Ball

    Alex Ball Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    I havent checked, will do some more tests tomorrow - the knocking-ffb made me stop for the night so I dont wake my daughter. :)
     
  15. Spyder

    Spyder Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    232
    Likes Received:
    1
    No worries Alex, my fiancée is gonna tell me off when I attempt to sneak into bed in a minute...!
     
  16. mad.man

    mad.man Registered

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Issues here too. I havent checked the exact FPS yet, but I know its horrible.

    I am on a i7 960, 12gb ram, sli 580's running 5960x1080. Using 285.62 drivers at the moment.
     
  17. Nodo

    Nodo Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    I've got the same issue. antialiasing is not working well :(
     
  18. seancleric

    seancleric Registered

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Maybe drivers etc atm not optimised ? I got a 5 to 10 fps gain disabling crossfire for rf2beta and just using 1 card,

    Have you guys tried with just 1 580 ?

    My problems is 12.1 drivers screwed battlefield3 crossfire to, i was getting 90%+ usage both cards older drivers with bf3 so i think i will go backwards to try with rf2beta but these 12.1s are abit of nightmare to uninstall i would recommend them to any xfire setup atm.

    I had xfire disabled, all high settings, reflections off, 15 cars visable, level 3 aa @ 6008x1080 20 fps on grid with all cars, race start 30 fps and from 40+ racing cars to 60 alone and was really smooth playable framerate. :cool:

    Cyas later today for some more testing ;)
     
  19. mad.man

    mad.man Registered

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Only problem with that is, you cant use 3 monitors. I dont think I can ever go back to using a single monitor for racing again. ;)
     
  20. Tomy

    Tomy Registered

    Joined:
    Nov 11, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Tha same issue with 6970's CF.
     

Share This Page