Sebring

Discussion in 'Bug Reports' started by Racn, Dec 23, 2018.

  1. Racn

    Racn Registered

    Joined:
    Dec 22, 2018
    Messages:
    7
    Likes Received:
    3
    I picked up Sebring a couple days ago but the track will not load. Took 4 or 5 installation attempts to get Sebring to show up on the track list and now I am getting a gMotor error when trying to start it.
     
  2. davehenrie

    davehenrie Registered

    Joined:
    Jul 6, 2016
    Messages:
    1,425
    Likes Received:
    845
    gmotor errors are graphics usually. Are you using the latest version of rF2? Have you looked at the crashing issue related with the newest release and cleaned out the Bin65 and Bin32 folders? (followed by Steam verifying integrity)
     
  3. Racn

    Racn Registered

    Joined:
    Dec 22, 2018
    Messages:
    7
    Likes Received:
    3
    Thanks for replying. I am using version 1108 dx11 open beta
    I have not heard of cleaning out Bin 65 and Bin 32 folders, there are a lot of files in those folders not sure what to do.
     
  4. ADSTA

    ADSTA Registered

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    701
    "Opt out of all beta" in the rF2 Properties / Beta tab
     
  5. Racn

    Racn Registered

    Joined:
    Dec 22, 2018
    Messages:
    7
    Likes Received:
    3
    Opted out of all betas, then it did a update of almost 500mb. Verified Game files after update, all files validated.
    Tried to start a race and upon hitting Race button, screen goes black
    error message error loading mesh file STRAIGHT _IPB.GMT to memory

    edit all other tracks load and play great
     
  6. Racn

    Racn Registered

    Joined:
    Dec 22, 2018
    Messages:
    7
    Likes Received:
    3
    Tried uninstalling rFactor and reinstalling but I get the same results. All other tracks work great, Sebring just goes black when I push the Race button
     
  7. Damian Baldi

    Damian Baldi Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    550
    Likes Received:
    187
    If you keep the old version of the track installed, try removing it.
     
  8. Racn

    Racn Registered

    Joined:
    Dec 22, 2018
    Messages:
    7
    Likes Received:
    3
    Found Sebring in the Locations folder, there were 14 v1.0 folders in there, I deleted them all.
    Restarted rFactor, it did a Verifying Sebring thing again, I hit the Race button and it worked. Sebring loaded and played.
     

Share This Page