Night lighting Issue

Discussion in 'Track Modding' started by anaussiejoe, Jan 14, 2018.

  1. anaussiejoe

    anaussiejoe Registered

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    28
    Hi all... Im new to track building and have an issue with night lights.
    They all work fine once it go's dark but as soon as the moon comes up, the lights go out.
    Any idea what I'm doing wrong?

    Instance=veh_portablelight_00
    {
    VisGroups=(32)
    MeshFile=veh_portablelight_00.gmt CollTarget=True HATTarget=True ShadowCaster=(Static,Solid)
    }
    Instance=Nightlight00Glow
    {
    VisGroups=(1024)
    MeshFile=glow_portablelight_00.gmt CollTarget=True HATTarget=True


    Edit. Sorted. I seen in another thread VisGroups=(1024) to get the lights to turn on. I have now removed the vis group and they work fine now.
     
    Last edited: Jan 14, 2018
  2. Nibiru

    Nibiru Registered

    Joined:
    Dec 24, 2011
    Messages:
    1,198
    Likes Received:
    1,270
    Do you have the omni entries as well? If you don't the light from the moon probably washes out the glow.
    The omni is what really lights up the road etc.

    Pos= is the center position of the light.
    Range= in the example below the light shines 30m in X and Z direction.

    Light=NightLight01
    {
    Type=Omni Pos=(-188.1089, 126.2251, 784.7249) Range=(0.000000, 30.000000) Active=True Intensity=(4.500000) Color=(255, 238, 193)
    }
     
  3. anaussiejoe

    anaussiejoe Registered

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    28
    Hi Nib. They're all good after deleting the "VisGroups=(1024)" Thx for reply
     

Share This Page