LiveRacers x64 Bit

Discussion in 'Other' started by Dave-NRT, Oct 12, 2014.

  1. Dave-NRT

    Dave-NRT Registered

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    364
    Likes Received:
    2
    Good Morning all...

    Hope things are well?

    Has any others been able to have LiveRcers display results and data from the latest 860 Build?

    Thanks to those that respond

    Dave
     
  2. Valter Cardoso

    Valter Cardoso Registered

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    601
    Likes Received:
    1
    Hummm....we´re running on b798 until end of present season. Will post feedback after thursday when i´ll update our server.
    But we´re using LR 64x and no problem at all.
    Didnt understand if you are having problems.....If so, remember the install paths changed. Need to place files in Bin folders.
     
  3. Dave-NRT

    Dave-NRT Registered

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    364
    Likes Received:
    2
    Yes...I am having issues trying to get it to work on B-860 (latest)

    It also worked with NO issues on B-798

    Thanks for the response

    Dave

    NRT
     
  4. SpeedRacer

    SpeedRacer Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Hey Dave,

    We have it working on one of your servers. Have a look at the Speedracin server for file locations.

    James
     
  5. Dave-NRT

    Dave-NRT Registered

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    364
    Likes Received:
    2
    Took a look James..have it sorted out and thanks...

    Older version was and is the issue.

    Having them download the same version as you have..

    Take care and thanks again

    Dave
     
  6. UlrichBlanke

    UlrichBlanke Registered

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    hey there,

    i have problems too. In which folder i have to copy the files? And how have i to edit the files?

    my rfactor-path is like:

    data: c:/rfactor2-2/
    core: c:/rfactor2-2/core

    Must i open a specific port on router?
     
  7. UlrichBlanke

    UlrichBlanke Registered

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    p.s.:

    in the Log-File it says:

    "cannot find config file: 1" ????????
     
  8. Valter Cardoso

    Valter Cardoso Registered

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    601
    Likes Received:
    1
    1- XML file (the config file) needs to be placed on rf2 root folder (remember to edit it applying your domain key provided by LR)
    2- The 3 .DLL´s go to Bin32 folder and Bin64 folder depending on which one is.
    3- The LiveRacers-rf2.DLL go to Bin32/Plugins and/or Bin64/Plugins
     
  9. UlrichBlanke

    UlrichBlanke Registered

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    thanks a lot. problem solved ;)

    the newest version is a must have :eek:
     
    Last edited by a moderator: Oct 22, 2014
  10. letsgoRacing

    letsgoRacing Registered

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Plugin LiveRacersPlugin::UpdateScoring skipped message

    i cant get liveracers to work
    LiveRacersPlugin::UpdateScoring skipped that message comes up every second line


     
  11. Ernie

    Ernie Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    359
    Likes Received:
    213
    I have 2 dedicated servers running and the strange problem, that laptimes driven on server 1 will be mirrored on server 2. It's one server for training and one server for race, both with same track and same car.
    motorsport4all.liveracers.info/Live

    Do i have to set different LiveRacers ports (default in LiveRacers.xml "liveracers.com:8082") when using 2 dedicated servers?
     
  12. UlrichBlanke

    UlrichBlanke Registered

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    no, i ran 6 Server with liveracers and everything ok.

    try to increase the gap between the ports from your dedis. i use a gap of 1000.
     
  13. Valter Cardoso

    Valter Cardoso Registered

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    601
    Likes Received:
    1
    All our servers are ok, no problem at all. http://comunidadepsa.liveracers.info/Live
    Remeber there was an update to plugin some days ago.

    I guess if you have same rfmod, same track, it combines all the results. I guess the only workaround is to make another rfmod for practice server with a diferent name and even that i dont know if it solves it.
     
  14. Ernie

    Ernie Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    359
    Likes Received:
    213
    Yes, maybe that's it. Thanks for hints.
     

Share This Page