KartSim for rFactor 2 - Unknown Base Mod Missing?

Discussion in 'Technical & Support' started by newbert, Nov 4, 2018.

  1. newbert

    newbert Registered

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I just bought and downloaded KartSim for rFactor2. However, the only karts available to me are the Rental Karts. (All 3 tracks are available however.) When Steam workshop syncs, I get the following message: "KS_X30_2018 v 1.13 requires unknown base mod to be installed. / KS_X30_2018 1.13".

    I have tried verifying all rFactor files on Steam and everything else in rFactor seems to be ok, but I get this message every time that I start rFactor2 and the X30 Karts are missing.

    Can anyone help me out in getting all components of KartSim installed properly?

    Thanks!
     
  2. Coutie

    Coutie Moderator

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    863
    You can try some of the things from this thread: https://forum.studio-397.com/index.php?threads/missing-base-mod.61526/
     
  3. newbert

    newbert Registered

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Thanks for the link. However, I've tried all the suggestions in the thread (except unsubscribing/re-subscribing) and it didn't help.

    How does one "unsubscribe/re-subscribe"? And What specific files should I unsubscribe and re-subscribe?

    Thanks again!
     
  4. newbert

    newbert Registered

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Also, the thought occurred to me of uninstalling, then re-installing all of rFactor2. But I'm reluctant to go thru all that.
     
  5. newbert

    newbert Registered

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Whoa! I just re-started rF2 and everything is loaded now and working fine. I don't know what happened, but THANKS to who ever fixed it! :D
     

Share This Page