ISI Indianapolis Indy track does not load after install (Rfacator 2)

Discussion in 'rFactor 2 Support' started by essracer, Jun 8, 2014.

  1. essracer

    essracer Registered

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I downloaded ISI Indianapolis 1.03 Indy track for Rfactor 2, copied it into packages folder in Rfactor 2, installed it through Mod Manager (clicked the track in Mod Manager, then clicked install), Mod manager installed it successfully. HOWEVER track does not appear in single player. Please help.

    I re-downloaded and re-installed many times but still no luck.
     
    Last edited by a moderator: Jun 8, 2014
  2. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,987
    Likes Received:
    1,023
    Have you selected "all tracks and cars" in the mod selection in game?
     
  3. essracer

    essracer Registered

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Yes I have already selected "all tracks and cars" in mod section in game and Indianapolis still does not appear in the "TRACK" section.

    However I just noticed something, when I select a stand alone mod such s "Indy 50 1.0" the Indianapolis oval track (only the oval track) does appear as it is part of that stand alone mod and I can also play the track online. But never in single player when in "All Tracks and Cars" mode.
     
  4. mixer61

    mixer61 Registered

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    553
    Likes Received:
    149
    I have got the same problem !
     

Share This Page