headlights/tail lights

Discussion in 'Technical Archives' started by MaXyM, May 23, 2012.

  1. MaXyM

    MaXyM Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1,774
    Likes Received:
    29
    headlights doesn't lit an area ahead a car. Initially I thought it has been fixed when during a day, but it's missing also at night. Valid for Megane and Nissan at least, tested on Stock tracks. Is it my issue only?

    Tail-light glows are still ugly, or even more - I can see any part of glow object. Maybe something wrong with my config: everything maxed out.

    with regards
     
  2. MaXyM

    MaXyM Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1,774
    Likes Received:
    29
    Here are a few screenshots.
    Some show "incredible" glows and missing brighten area ahead of the car.
    There are also 2 screenshots with car sides. In darkness (overdone imo) there are very strange env reflection. Why it is so reflective in darkness? On lit side of the car, there is almost no reflection.

    My rf2 installation has been updated from previous version. All mods has been updated.
     

    Attached Files:

  3. AceLain

    AceLain Registered

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    553
    Likes Received:
    43
    Same here !
     
  4. MaXyM

    MaXyM Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1,774
    Likes Received:
    29
    I found that reflection issue is more general and appear also during a day: lit side has very limited reflection, but opposite site has overdone reflection. I hope it is a bug in shaders, rather than some ones idea how reflections should look like. :(
     
    Last edited by a moderator: May 24, 2012
  5. Favio

    Favio Registered

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    74
    Likes Received:
    3
    Same problem. Also does not work car mirrors, someone else happen that?
     
  6. SKeijmel

    SKeijmel Registered

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    32
    Likes Received:
    1
    my whole front window windscrene is just all yellow glow can't barely see out too
     
  7. GaetanL

    GaetanL Registered

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    307
    Likes Received:
    33
    same problem for ligth reflection on track

    Have you download v1.1 for Megane, same problem in V1.0 but better effect in v1.1
     
  8. Raph4

    Raph4 Registered

    Joined:
    Feb 11, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    same here, no reflection
     
  9. DrMabuse1963

    DrMabuse1963 Registered

    Joined:
    May 10, 2012
    Messages:
    155
    Likes Received:
    2
    No Light on Track : (
     
  10. Edgar Herrero

    Edgar Herrero Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Same here, can't race at night :(
     
  11. GauchoRS

    GauchoRS Registered

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    471
    Likes Received:
    9
    as MaXyM mentioned above: no reflections of headlights in front of the car: Nissan/Megane.

    is it DISABLED now, as rain spray is disabled - or is it a BUG ???
    I found that MAX HEADLIGHT in .PLR is now set to 256 !!

    so what ... ??? Nothing mentioned in Change log :(
     
  12. Jan Cato Larsen

    Jan Cato Larsen Registered

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    77
    Likes Received:
    3
    Same. No reflections on track.
    In GT and Megane. Well, no other cars have headlights anyway :)
     
  13. MarcG

    MarcG Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    6,477
    Likes Received:
    1,816
    I cant get Headlights working at all, nothing, nada, zilch! Megane and GT cars


    its always been that as default
     
  14. MarcG

    MarcG Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    6,477
    Likes Received:
    1,816
    infact all light beams at tracks look like placeholders/sprites to me
     
  15. Mydriaz

    Mydriaz Registered

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    940
    Likes Received:
    32
    Same here :(
     
  16. rogue22

    rogue22 Registered

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    261
    Likes Received:
    18
    Same here as well. Thought it was something with my setup. ATI 5870s here.
     
  17. OcraM-SA

    OcraM-SA Registered

    Joined:
    Jun 2, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    BUMP

    Same here as well, no suggestions? :eek:
     
  18. MaXyM

    MaXyM Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1,774
    Likes Received:
    29
    since those bugs appear also in next build (90) I suggest to wait for some fixes ;)
     

Share This Page