graphic issue

Discussion in 'Technical & Support' started by Tom Kelley, Apr 7, 2014.

  1. Tom Kelley

    Tom Kelley Registered

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I'm having problems with textures on my models showing up blurred out. I've tried all kinds of settings on my graphics card maxing them out and in game settings maxed out and I still get blurry graphics on the vehicle models.

    I've noticed this in some rf1 mods as well (enduracers for example). I even just recently updated the drivers to my video card.

    here are my system specs

    HPE-550F
    i72600
    16gb ram
    windows 7 pro 64
    radeon hd 6770 (amd driver detect thinks its a 5700 because it basically is... the 6770 is the OEM packaged version)

    attached are a few in game images showing the texture issue. Any help would be appreciated. I'm not due for a new video card anytime soon.
     
    Last edited by a moderator: Apr 7, 2014
  2. stonec

    stonec Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    3,095
    Likes Received:
    1,222
    I'm not sure this is the solution, but I suggest you double-check the opponent detail and player detail graphic settings. Both can have an impact on player car detail level for some reason. If those settings are already on High or Full, then obviously something else must be wrong.
     
  3. Tom Kelley

    Tom Kelley Registered

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    in game I have everything maxed out.
     
  4. YoLolo69

    YoLolo69 Registered

    Joined:
    May 28, 2012
    Messages:
    974
    Likes Received:
    4
    Texture filtering Quality set on performance AFAIK (from my previous AMD videocard) is the reason your textures are blurred.
     
  5. Tom Kelley

    Tom Kelley Registered

    Joined:
    Feb 28, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Problem solved! I used the "defaults setting in my control panel and it was the "open GL triple buffering" that was causing it. Performance texture quality setting did not affect it. View attachment 12281
     
  6. YoLolo69

    YoLolo69 Registered

    Joined:
    May 28, 2012
    Messages:
    974
    Likes Received:
    4
    Glad is resolved, even if it sound weird that it was the triple buffering setting ;)
     

Share This Page