Empty listbox in Build 930

Discussion in 'Bug Reports' started by Lgel, Feb 16, 2015.

  1. Lgel

    Lgel Registered

    Joined:
    Jun 24, 2014
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    326
    With Windows 7 if you are using fonts bigger than default you get empty listboxes for cars and tracks selection.
    Did this test:
    fonts 125% empty
    fonts 100 % text ok
    fonts 125 % no fonts
    fonts 100 % ok.

    Several users reported the same problem in the discussion of build 930, some confirmed the bypass of reducing font size worked.

    Further testing confirms that my instalation W7 with fonts at 100 % has no problems with legacy HDR enabled.

    Thanks.
     
    Last edited by a moderator: Feb 16, 2015
  2. raul999

    raul999 Registered

    Joined:
    Dec 23, 2014
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0

    How works mate? How can change the fonts to repair this?
     
  3. Gijs van Elderen

    Gijs van Elderen Member

    Joined:
    May 1, 2014
    Messages:
    1,396
    Likes Received:
    466
     
  4. Hazi

    Hazi Registered

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    768
    Likes Received:
    76
    That`s not cool - as I use bigger fonts to see clearer Text for my TVs......
     
  5. DaniloJF

    DaniloJF Registered

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Same problem here
     
  6. P.S.R.

    P.S.R. Registered

    Joined:
    Jun 15, 2014
    Messages:
    1,795
    Likes Received:
    3
    I hate that empty list box his videos suck
     
  7. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    7,919
    Likes Received:
    3,411
    lol... great post :)


     
  8. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    7,919
    Likes Received:
    3,411
    So this might be an ugly workaround... and I make no guarantees... and it's been a long time since I edited the (rF1) GUI...

    http://www.gamefront.com/files/24814875/Core_UI_resized.zip

    I found all the fonts have scale values set to 1.0. So I changed them all to 0.8, which should reverse the 125% setting. Worked for me.

    Install it, select it in game, see what happens... if you want, uninstall it, delete it, I don't mind :)

    There seem to already be a fair few tweaks that could be made to the GUI, the question is whether it's worth bothering when ISI might release an update at some point anyway.
     

Share This Page