DRS Not working in any F1 mod

Discussion in 'Technical & Support' started by [NAR]Steve, Aug 9, 2020.

  1. [NAR]Steve

    [NAR]Steve Registered

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    338
    Likes Received:
    22
    I have tried 3 different F1 mods, RSS F1 2020, FSR 2019, and a 2017 mod, and I can not get DRS to work. If I watch AI cars, I see the flap open, but when I am driving, no luck. I have tried several different button mappings, and nothing seems to work. Any ideas on what might be wrong?
     
  2. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    9,042
    Likes Received:
    4,161
    Check your brake isn't dragging slightly. Add some deadzone at the top to make sure, and see if that helps.

    You are assigning rear flap, right?
     
  3. [NAR]Steve

    [NAR]Steve Registered

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    338
    Likes Received:
    22
    Thanks, I fixed it by pushing the brake just a tiny bit and setting it to MIN, all is well now, I guess the brake was on just a tiny bit before, so it would not activate.
     
  4. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    9,042
    Likes Received:
    4,161
    Now you'll be faster :cool:
     
  5. [NAR]Steve

    [NAR]Steve Registered

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    338
    Likes Received:
    22
    Now I have no excuse lol
     
    Lazza likes this.

Share This Page