disappearing components

Discussion in 'General Discussion' started by elbo, Aug 31, 2014.

  1. elbo

    elbo Registered

    Joined:
    Feb 19, 2012
    Messages:
    582
    Likes Received:
    162
    This is weird and at first I put it down to 'computing while impaired' but now it has happened for a third time so what the hell???
    I open up rfactor 2 and random components are uninstalled.
    First it was the skippy that disappeared, then the vette was gone.
    Now I just opened it up and all save one of the F1RFT tracks were gone (spain) and so were the vehicles.

    call me stumped...
     
  2. Denstjiro

    Denstjiro Registered

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    2,952
    Likes Received:
    13
    Are they actually uninstalled or just not visible anymore? could be one of the filters ticked off. They also gone in-game?
     
  3. elbo

    elbo Registered

    Joined:
    Feb 19, 2012
    Messages:
    582
    Likes Received:
    162
    Yeah, gone in game and in the mod manager, removed from the installed directory but still in the packages folder. Very strange.
     
  4. jimcarrel

    jimcarrel Registered

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    1,720
    Likes Received:
    24
    Are you running both stable build and the new unstable build? If you are maybe you have got the directories confused in the Mod Manager.
     
  5. elbo

    elbo Registered

    Joined:
    Feb 19, 2012
    Messages:
    582
    Likes Received:
    162
    No only have the one install.
    Has not happened again...at the same time (passed two days) i've been getting the following message when trying to join some online games;
    'mod did not install properly try a manual install'
    I had never gotten this message before and wonder if the two are not somehow related.
     

Share This Page