Delta getting stuck at -9.999

Discussion in 'Bug Reports' started by Shawn Jacobs, Apr 22, 2018.

Tags:
  1. Shawn Jacobs

    Shawn Jacobs Registered

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    101
    Likes Received:
    91
    Hello

    Since the update a few of us have started experiencing an issue where the saved delta time becoming corrupted, for example at Bathurst it would work when I crossed the line but would then go to -9.999 just before I hit the turn 1.

    This would happen every lap until I set a better time. So it's not occuring everytime you set a fastest lap, just some of the saved deltas are playing up.

    From memory simhub had a similar issue they were able to resolve with the delta.

    Thanks in advance

    Shawn.
     
    McFlex, JimmyT, Jeremy Talbot and 2 others like this.
  2. mesfigas

    mesfigas Registered

    Joined:
    Oct 15, 2015
    Messages:
    1,289
    Likes Received:
    648
    same here is staying at -9.99999.9999.99999.....
     
    JimmyT and Shawn Jacobs like this.
  3. JimmyT

    JimmyT Registered

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    636
    Likes Received:
    367
    I'm using Slow Motion's HUD #26 (I think, not at home atm) and I was getting the -9.999 or +9.999 and when I look closer it says "more than -9.999"

    Edit: sorry my mistake, must have been a late night when I thought I saw that. :oops:
     
    Last edited: Apr 23, 2018
    whitmore likes this.
  4. Jeferson Richart

    Jeferson Richart Registered

    Joined:
    Oct 23, 2013
    Messages:
    121
    Likes Received:
    19
  5. Oumdaz Melo

    Oumdaz Melo Registered

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    6
    same problem, is there a solution for this issue ?
     
  6. Shawn Jacobs

    Shawn Jacobs Registered

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    101
    Likes Received:
    91
    Still an issue, definitely an annoying one.

    Seems that it only happens the first time you set a delta, if you go faster it doesn't appear to have the issue on the next fastest lap set.
     
  7. AMillward

    AMillward Registered

    Joined:
    Apr 4, 2017
    Messages:
    1,623
    Likes Received:
    1,508
    It seems to fix itself if you do a faster lap for me.
     
  8. patchedupdemon

    patchedupdemon Registered

    Joined:
    Jan 3, 2017
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    1,141
    I had a different issue,it just stopped working completely tonight
     
  9. Shawn Jacobs

    Shawn Jacobs Registered

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    101
    Likes Received:
    91
    Yeah I've noticed that as well, so basically set a slow lap the first time and then once you've beaten it once it works fine after that.
     

Share This Page