beta DX11 build 1109 stopped working

Discussion in 'Technical & Support' started by galderyy, Oct 19, 2017.

  1. galderyy

    galderyy Registered

    Joined:
    Feb 11, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    When i try to start rf2 dx11 build1109 game has stopped working and throw me back to the starting screen. Cant veryfing rf showroom. When i change back dx9 version everything works fine. Any solutions this ? I saw another tread was link different showroom version and i try that too, but no differense.
     
  2. Christopher Elliott

    Christopher Elliott Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    4,290
    Likes Received:
    5,937
    Are you running any plugins?
     
  3. galderyy

    galderyy Registered

    Joined:
    Feb 11, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Deltabest plugin
     
    Last edited: Oct 19, 2017
  4. Gupster

    Gupster Registered

    Joined:
    May 19, 2013
    Messages:
    404
    Likes Received:
    25
    Deltabest plugin doesn't work in dx11. Removing that will fix it I would bet.
     
    Christopher Elliott likes this.
  5. galderyy

    galderyy Registered

    Joined:
    Feb 11, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thx. I Disable delta best and now everything works. Thank you very much !!!
     
  6. SPASKIS

    SPASKIS Registered

    Joined:
    Sep 7, 2011
    Messages:
    3,155
    Likes Received:
    1,416
    It would be nice if the game would simply ignore these plugins.

    Maybe creating a specific folder for dx11 plugins would help. Similar to 32 vs 64 bit plugins.

    The same problem has already been reported many times because users are not supposed to read forums to play a game.
     
    DJCruicky likes this.
  7. Amarildo Junior

    Amarildo Junior Registered

    Joined:
    Aug 7, 2017
    Messages:
    240
    Likes Received:
    157
    I'm experiencing very long hangs whenever I press Esc and go back to the garage. It takes several seconds for the replay to start playing, whereas with version 1108 this didn't happen.

    I'm not running any plugins.
     

Share This Page