Yet more Dedi Server issues - Ports?

Discussion in 'Hosting Help' started by nickbalti, Dec 22, 2019.

  1. nickbalti

    nickbalti Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    380
    Likes Received:
    8
    So I just cannot host my own server. I have tried for months. It used to work, but now it doesn't. These are the ports that I am using -

    upload_2019-12-22_10-14-40.png

    And this is my Multiplayer.json -

    upload_2019-12-22_10-15-27.png

    I have starred out the ports but of course it's not saved with those in there. I get no errors, but my server is not showing for me. Others can see it I believe?
     
  2. ADSTA

    ADSTA Registered

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    1,994
    Likes Received:
    1,337
    I've only just started running a dedi server and I've had no problems.
    I noticed you only have two different rule names.
    My cable router wouldn't allow any names to be the same.
    Maybe try three different names and instead of having two rules for 64298 and 64299 maker it one like below.
    Good luck.
    rF2 54297 54297 Both
    rF2_2 64297 64297 TCP
    rF2_3 64298 64299 UDP
     
  3. Goanna

    Goanna Registered

    Joined:
    Jan 19, 2012
    Messages:
    748
    Likes Received:
    496
    If your router doesn’t support Nat loopback then you won’t see your server using the default ports.
    Ports I use on my local network are;
    27013 TCP
    27014 UDP
    27015 UDP
    53297 Both TCP and UDP
    In multiplayer.json;
    HTTP server port 27013
    Simulation port 53297
    Your server should then show in the LAN tab in your browser (old one, dunno about new UI)
     

Share This Page