Transparent trees at Monza

Discussion in 'Technical Archives' started by Chris Lesperance, May 25, 2013.

  1. Chris Lesperance

    Chris Lesperance Registered

    Joined:
    Nov 29, 2012
    Messages:
    1,152
    Likes Received:
    1,599
    Not sure if this was stated before, my apologizes if it has since i didn't do a search. In the latest 218 build and 1.44 Brianzia. I believe in this pic i am running max everything with shadows off (I'm in the middle of redoing my graphics settings, i don't remember my exact settings at the time)

    Hardware:
    Intel i7-3770k @ 3.5 gHz
    Nvidia GTX680
    16 gb ram
    Windows 7 Home Premium


    Thanks
    -Crivitz Chris
     
  2. Luc Van Camp

    Luc Van Camp Track Team Staff Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    14
    Thanks for reporting. Seems like I missed a few objects :( ...
     
  3. markusmatthias

    markusmatthias Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I have the problem in build 228 with nvidia 320.18 and 314.22
     
  4. DerKutscher

    DerKutscher Registered

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Messages:
    139
    Likes Received:
    1
    I had the problem with anti-aliasing setting Level 8

    Now I have to level4 and all good.
     
  5. MJP

    MJP Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    988
    Likes Received:
    20
    Yes the same for me too (B228), only happens when using in game AA level 8, other levels seem ok, GTX470, 285.62 drivers.
     
  6. markusmatthias

    markusmatthias Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    thx, thats works. :)
     

Share This Page