Small bugs on triple monitors

Discussion in 'Bug Reports' started by Tr51, May 4, 2017.

  1. Tr51

    Tr51 Registered

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    36
    Likes Received:
    5
    Hello everyone



    ... when I leave the track, to return to the garage, the 2 side monitors stay active on the track.
    Restarting the circuit again, the problem persists

    I attach photo :

    [​IMG][/url][/IMG]
    right

    [​IMG][/url][/IMG]
    right

    [​IMG][/url][/IMG]
    ?? I think it is wrong

    [​IMG][/url][/IMG]

    .... Yes, surely it is not right
    I do not think it is difficult to solve it


    Thanks!
     
  2. albert39

    albert39 Registered

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    75
    Likes Received:
    12
    Me the same:(
     
  3. Drathuu

    Drathuu Registered

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    349
    Likes Received:
    97
    It has been logged in the beta test forums a few weeks ago, so i would assume its on the list (I have the same) :)
     
  4. Tr51

    Tr51 Registered

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    36
    Likes Received:
    5
    With today's update (55 \ 56MB) there is a sharp worsening in side screens; A great flicker :(
    When pressing ESC ... obviously
     
  5. Christopher Elliott

    Christopher Elliott Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    4,551
    Likes Received:
    7,536
    Known issue, thanks for reporting :)
     
    Tr51 and Alex72 like this.
  6. patchedupdemon

    patchedupdemon Registered

    Joined:
    Jan 3, 2017
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    1,151
    I get this too,but it has no effect on anything
     

Share This Page