SLI doesn't work anymore

Discussion in 'Bug Reports' started by patrod, Mar 25, 2014.

  1. patrod

    patrod Registered

    Joined:
    Dec 25, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Hi all:)

    I dunno if it's related with last two Nvidia drivers, but whatever i put in the SLI parameter with Nvidia inspector, the SLI doesn't work anymore.

    When you enable the SLI visual indicator, you can see it's working when you are in the rf2 menu, but as soon you are in the pit you can see it stop to work.

    Whatever the configuration used (Multiview, hdr, AA etc..). And this with triple screens or only one.

    My config: 2x GTX670 4GO res:5760x1200.
     
  2. WiZPER

    WiZPER Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1,521
    Likes Received:
    186
    SLI/CF never really did is the short answer.
     
  3. patrod

    patrod Registered

    Joined:
    Dec 25, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    @WIZPER, sorry, but in fact it did with a certain profile. I had 120 fps and more with triple screens, Multiview and HDR on. Now, with the same config, i've got 35 fps. With the multiview off, 45 FPS.:(
     
  4. WiZPER

    WiZPER Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1,521
    Likes Received:
    186
    Never heard of anyone gaining performance from SLI, but bad luck then, you are now member of the club I guess :/
     
  5. patrod

    patrod Registered

    Joined:
    Dec 25, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I didn't attempt to delete the folders "install dir/UserData/Log/CBash" and also "install dir/UserData/Log/Shaders". Maybe, it can solve this issue. I'll try this, tonight.
     
  6. 88mphTim

    88mphTim I'm new here Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,770
    Likes Received:
    157
    Did it?
     
  7. Stefan Wirth

    Stefan Wirth Registered

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    @WiZPER I can confirm that I also gained 80-90% performance with certain nv profile with nv inspector but it increases input lag.
     
  8. lagg

    lagg Registered

    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    2,423
    Likes Received:
    1,483
    Have you seen that this thread is 7 years old?
     

Share This Page