Server replay does no show debris

Discussion in 'Technical & Support' started by Ralffan, Mar 24, 2020.

  1. Ralffan

    Ralffan Registered

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    58
    Likes Received:
    16
    We have this problem since one year ago, the replay of the server does not show the debris after a collision. Some replays of the player do show them.

    This is the configuration of the server:

    "Compress Replay":1,
    "Full Player Replay":true,
    "Record To Memory":false,
    "Replay Base Fidelity":4,

    Thank you.
     
  2. Javibeza

    Javibeza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    25
    Please fix this bug. Server side replays does not show wing damage, and many leagues are using it to review and penalise incidents.
    Thank you.
     
  3. Ralffan

    Ralffan Registered

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    58
    Likes Received:
    16
    No one know why this happens? Is someone who has not this problem with server replays or is it for everybody?
     
  4. DJCruicky

    DJCruicky Registered

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    242
    same with our server too.
     
  5. Ralffan

    Ralffan Registered

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    58
    Likes Received:
    16
    Thabk you. Is anyone who does NOT have this problem?

    Also, I found out that the replay DOES show debris only por the initial player (you know, the player that is selected automatically when you load a server replay). Please devs, if you need more info, examples or whatevers to find the cause of this issue, let me know.

    Server OS: Windows Server 2012 R2.
     

Share This Page