Semitransparent circle behind each car

Discussion in 'Bug Reports' started by multivac, Jun 16, 2019.

  1. Luprosx

    Luprosx Registered

    Joined:
    Apr 6, 2013
    Messages:
    64
    Likes Received:
    25
    Same problem here.
     
  2. Emery

    Emery Registered

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    2,773
    Likes Received:
    1,369
    Just to confound everyone, heat haze continues working correctly for me.
     
    atomed and ADSTA like this.
  3. JimmyT

    JimmyT Registered

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    825
    Likes Received:
    515
    You're just rubbing it in now @Emery :D
     
    atomed and Emery like this.
  4. Coutie

    Coutie Moderator

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    2,523
    Likes Received:
    1,311
    You should go into the player file, search for Transparency AA, and make sure it's set to true.
     
  5. B1K3R

    B1K3R Registered

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    88
    Transparency AA is True for me and Heat FX Fade Speed to 30. Had to set the latter to 0 unfortunately to get rid of it in VR
     
    SULFAIL likes this.
  6. rstleo

    rstleo Registered

    Joined:
    Mar 20, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I tried everything suggested on this forum; cleaning log files, Transparency AA, Heat FX Fade Speed, and Nvidia control panel super sampling but the Tatuus F3 T318 2018 keeps having this problem in VR. Is there anything else or is there an update coming soon?
     
  7. SULFAIL

    SULFAIL Registered

    Joined:
    Dec 21, 2019
    Messages:
    11
    Likes Received:
    5
    Thanks it helped me I got a bubble in usf2000 in vr, thank goodness there are people in the forum that help.
     
    B1K3R likes this.
  8. SULFAIL

    SULFAIL Registered

    Joined:
    Dec 21, 2019
    Messages:
    11
    Likes Received:
    5
    Are you still investigating? hahaha, on steam there are negative reviews of this failure since last year and it is still uncorrected.
     
    rallycat and Rui Santos like this.
  9. Keith Carter

    Keith Carter Registered

    Joined:
    Nov 26, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    31
    I shut it off in mine as well. I'd sure like to know when it's fixed so I know when to turn it back on!
     
  10. BorisK66

    BorisK66 Registered

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Correct please!
     
  11. Ernie

    Ernie Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    351
    Likes Received:
    211
    Just a bump for this thread. Noticed this bug recently in the Tatuus FT-50. So the issue still exists.
     
  12. mr_belowski

    mr_belowski Registered

    Joined:
    Feb 1, 2017
    Messages:
    123
    Likes Received:
    110
    have another bump. This has been broken for more than a year o_O
     
    rallycat likes this.
  13. Seven Smiles

    Seven Smiles Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    827
    Likes Received:
    886
    Just turn off the Cycling Speed Record option in player.json

    [​IMG]
     
    Morbo likes this.
  14. Javibeza

    Javibeza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    25
    In our league mod, problem seems to be present only for some circuits.
    I personally tried every setting mentioned and nothing worked (included disabling "cycling speed record" and "bubble gum exhaust" settings hahaha).
    I think we will finally remove this gmt from our car to avoid these bugs until they are fixed.
     

Share This Page