Screen Bug

Discussion in 'Bug Reports' started by clockit, Sep 20, 2014.

  1. clockit

    clockit Registered

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    View attachment 14303
    Didn't know what else to call it. Every time I press the ' key in game, I get a dark overlay on my screen. Pressing ' again removes it. Happens in car and in garage. It does it in triple mode as well.
     
  2. Denstjiro

    Denstjiro Registered

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    2,952
    Likes Received:
    13
    eyup, messing about with 860 and apparently this is the " ' button, for me at least, it activates a console-like window as in your screen. so make sure that button (or maybe another for you, UK keyboard settings for me) is not assigned.
     
  3. clockit

    clockit Registered

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    it's 2 keys to the right of L, shared with the @ on mine
     
  4. Tony

    Tony Registered

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Messages:
    468
    Likes Received:
    18
    Yea clockit I get it too - same apostrophe-key, when writing something in the garage page
     
  5. Tosch

    Tosch Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1,872
    Likes Received:
    51
    I get this too (ö-key on german keyboard, the key to the right of L). Maybe ISI implemented some kind of sunglasses. :cool:
     
  6. kaptainkremmen

    kaptainkremmen Registered

    Joined:
    Sep 25, 2012
    Messages:
    935
    Likes Received:
    17
    If I do it and then roll my mouse wheel it crashes the game :)
     
  7. alpha-bravo

    alpha-bravo Registered

    Joined:
    Dec 22, 2012
    Messages:
    1,379
    Likes Received:
    31
    have this too with 'ö' key.
     

Share This Page