"+path..."

Discussion in 'Technical & Support' started by Paulfield, Aug 13, 2017.

  1. Paulfield

    Paulfield Registered

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    152
    Likes Received:
    179
    Today went to start rf2 haven't changed a thing from last start up and this is happen.

    rFactor 2 is attempting to launch with optional parameters below " +path=".." "
    If you did not request this launch or do not understand these options, select Cancel.

    So I have selected cancel nothing works so I then selected ok and nothing happens also.

    So I uninstalled rf2 completely than reinstalled and the same thing is happening. Like I said I have not change a thing from logging in 3 day ago.
     
  2. Christopher Elliott

    Christopher Elliott Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    4,386
    Likes Received:
    7,001
    How are you starting rF2?
     
  3. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    8,065
    Likes Received:
    3,497
    Try to manually check steam is fully updated, then also try going to the executable file's properties and selecting run as admin. Try also holding your tongue against the the inside of your right cheek when clicking.

    This happens a lot, in many games. Searching for "is attempting to launch with" will finds you heaps of examples. Usually seems kind of random and sorts itself out.
     
  4. Paulfield

    Paulfield Registered

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    152
    Likes Received:
    179
    I was starting from steam and also from desktop short cut.
    So what I have managed to fix it by doing the following. I deleted the desktop shortcut and made steam create one. I use to created the shortcuts from the steam apps/common/rfactr2/launcher..
    This may help others if they come across this problem.
    Thanks.
     
  5. Paulfield

    Paulfield Registered

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    152
    Likes Received:
    179
    Well I thought it was fixed but it just started to happen again and I have not even turn the computer off.
    I just tried to do single player race and it just goes back to the launcher.
     
  6. T.Hartmann

    T.Hartmann Registered

    Joined:
    Jan 8, 2017
    Messages:
    85
    Likes Received:
    34
    I had a Problem like this too. In my case it helps to unklick "Run as admin" to the steam/rf2/bin64/rf2.exe. maybe you can give it a try.
     
    drizz786 likes this.
  7. Mangoletsi

    Mangoletsi Registered

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    422
    Likes Received:
    105
    Cut and Paste your USERDATA folder from the main directory, to the desktop.
    Now launch rFactor2 again, to see what happens.
     
  8. drizz786

    drizz786 Registered

    Joined:
    Jun 14, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    hi been following as my similar post got no reaction at all.
    cut and paste same no change but de selecting run as admin for 64bit exe in compatibility and so far got in x2 so now goin to redo all mods .
     
  9. Gonzas

    Gonzas Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    19
    happens to me when if start the game from Sim Commander interface.

    i had to edit and erase"-silent" from the game parameters in Sim Commander.
     
  10. gt911

    gt911 Registered

    Joined:
    May 27, 2017
    Messages:
    14
    Likes Received:
    13
    I also do this all the time with the interface Sim Commander.
    I solved the problem temporarily by launching the steam interface first
    and then Sim Commander who referred me to steam.
    I click on RF2 in steam and there the game launches.
     

Share This Page