Own car/parts in rear view randomly working

Discussion in 'Bug Reports' started by sg333, May 8, 2015.

  1. sg333

    sg333 Registered

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    1,546
    Likes Received:
    153
    View attachment 16617

    I have this set to 15 here:

    "Self In Cockpit Rearview":15,
    "Self In Cockpit Rearview#":"add values for any that should be visible (0=none): 1=rear wing & wheels, 2=body & susp, 4=cockpit, 8=steering wheel (15=all)",
    *I am not 100% sure this is the relevant line but whichever one it is, the bug still applies as its working in the screenshot

    In the screen above it works, but probably 9 of 10 times looking back just shows a clear view with no car parts visible - happens with several different cars. Behaviour not consistent.
     
  2. PRC Steve

    PRC Steve Registered

    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    1,302
    Likes Received:
    7
    I can confirm, without touching any lines in the .json occasionally when pressing look back I see my own car parts or spoiler etc, I find it happens if I miss-press my button on the wheel. Strange but just another item that has been around donkeys years in many many titles and its still broken in rF2.
     
  3. Denstjiro

    Denstjiro Registered

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    2,952
    Likes Received:
    13
    I am not alone!
    I am so lazy I didn't even bother to see if any of my settings where buggered but yeah, I get that too, rearview can be randomly 'off' showing things one time, then nothing the next.
     

Share This Page