No more visual tire wear with all cars since Build 85

Discussion in 'Technical Archives' started by Mydriaz, Jun 11, 2012.

  1. Mydriaz

    Mydriaz Registered

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    953
    Likes Received:
    42
    I've noticed that after an hard braking with blocked wheels, there is no visual mark on tire any more.
    That was very nice on 60's car, but now since last release I can't see nothing :(
     
  2. GTrFreak

    GTrFreak Registered

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    376
    Likes Received:
    7
    you mean the black spots on the tire when it got hot or you mean the longer term visual tire degredation..? I think the heat damping fix in b85 (don't know it was called like that) reduced the hotter spots when making a flatspot, but the tire degradation is still working for me
     
  3. Mydriaz

    Mydriaz Registered

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    953
    Likes Received:
    42
    Yes this is the black spot on tire just after an hard breaking. I'll install again both video drivers and fresh build 85.
    But I've just have a test with rTrainer car and no black mark on tire...
    :::EDIT:::
    After a pc cleaning (Windows registry included) I reinstalled the drivers and game and it looks good on historic cars but nothing to do with rTrainer car in single player mod.
    I can't test it in developer mod cause I have black screen each time I try... I can hear the noise of the pointer rolling over some buttons when I move the mouse but I have to kill the process to quit the game. This happened with Build69 version.
     
    Last edited by a moderator: Jun 13, 2012

Share This Page