[REL] NextGenUI [Alpha 0.3]

Discussion in 'Other' started by Duif, May 27, 2021.

  1. Kahel

    Kahel Registered

    Joined:
    Jun 6, 2020
    Messages:
    178
    Likes Received:
    119
    Do you already have a 'tease' screenshoot in stock for us?
     
  2. vava74

    vava74 Registered

    Joined:
    Dec 14, 2020
    Messages:
    147
    Likes Received:
    245
    the Better UI is already functional and can be installed. There is no need for a "tease"...
    This, unless I miss understood what you meant.
     
  3. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    3,580
    Likes Received:
    658
    This is "NextGenUI" not "Better UI" :p
     
    haunetal1990 likes this.
  4. vava74

    vava74 Registered

    Joined:
    Dec 14, 2020
    Messages:
    147
    Likes Received:
    245
    :oops::oops::oops:

    But, still valid what I said :-D
     
  5. zxd1997

    zxd1997 Registered

    Joined:
    Sep 26, 2019
    Messages:
    281
    Likes Received:
    251
    Good job for this amazing design new UI, here are two small problems
    1. if I click quick race in home page, it won't shows loading page but shows race page and after the loading we enter the track
    2. additional problem, this use a lot fixed words instead of translations in .po file, I hope could use that to better support translation.
    And any teasing about new version? It's just gooood looking than original a lot.
     
  6. svictor

    svictor Registered

    Joined:
    Jan 20, 2019
    Messages:
    311
    Likes Received:
    1,957
    Great UI, thanks.

    There is a visual problem in MaterialEditor (DEV mode). Since the original framework.css main "Body background" color was changed to dark grey, and all pages also use this color, including MaterialEditor, which makes MaterialEditor page very dark & difficult to view its content for modders.
    upload_2021-8-12_1-49-59.png

    A simple fix would be to add background:#e4e4e4; in #MaterialBody{ section inside "net.rfactor2.app.materialeditor.jar\static\materialeditor\styles\materialeditor.css".
     
    atomed, Kahel, Corti and 2 others like this.
  7. Daniel Espada

    Daniel Espada Registered

    Joined:
    Jun 30, 2020
    Messages:
    22
    Likes Received:
    34
    A small vid (in spanish, sorry but i am not very fluent speaking english) showing this masterpiece !
    Big big thanks to the author for this great work.

     
    atomed, Art_Pereira and Corti like this.
  8. David Crespo

    David Crespo Registered

    Joined:
    Sep 11, 2020
    Messages:
    26
    Likes Received:
    13
  9. Taris Henrique

    Taris Henrique Registered

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    95
    Likes Received:
    93
  10. BeefyPeeg

    BeefyPeeg Registered

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    15
    Just downloaded and installed this morning. Very nice job on this! The changes may be small and subtle in places, but they are quite effective. I may be in the minority here, but I actually kind of like their new UI, at least for my uses. However, it's not perfect, and I think they could use talent like yours to polish it up a little!
     
    vava74 and Daniel Espada like this.
  11. Elcid43

    Elcid43 Registered

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    89
    Likes Received:
    76
    Hello,

    Wondering if the new update broke things?

    When I clicked on play I was greeted by the BLINDING white/orange/blue of old! Tried reinstalling but no luck.

    Thank you very much for this
     
  12. vava74

    vava74 Registered

    Joined:
    Dec 14, 2020
    Messages:
    147
    Likes Received:
    245
    Every time a Release Candidate is issued, if you opt to use that Beta, I believe the NextGenUI has to be updated.
     
    Elcid43 likes this.
  13. Kahel

    Kahel Registered

    Joined:
    Jun 6, 2020
    Messages:
    178
    Likes Received:
    119
    We've been left in a bit of a cliffhanger...

    Did @Duif gave any news since the last post here?
     
    Daniel Espada and David Crespo like this.
  14. Marcos P.

    Marcos P. Registered

    Joined:
    Apr 26, 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Hi! Fisrst at all.... AMAZING JOB! keep it like this.

    I use linux to play the game, and I just wonder if it's posible to add a button to open the dedicate server. Right now we are using an app that I made, but is a bit crapy. if you can add a launcher for the server or MAS like the old ui had it will be greate.

    Again, thanks and greate job!
     
    Daniel Espada likes this.
  15. Elcid43

    Elcid43 Registered

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    89
    Likes Received:
    76
    Please say this isn't dead :(
     
  16. lagg

    lagg Registered

    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    1,557
    Duif hasn't been in the forum since the 16th of september
     
    Elcid43 likes this.
  17. Guilherme Bencke

    Guilherme Bencke Registered

    Joined:
    Jul 5, 2020
    Messages:
    8
    Likes Received:
    6
    Hi, I'm getting "N/A" in all settings. Any fix for that?

    upload_2021-10-28_19-4-47.png
     
  18. JustDave

    JustDave Registered

    Joined:
    Aug 3, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    24
    Happy to report that this UI still works after the rFactor 2 update. All seems well. I copied the "Bundles" folder to my desktop BEFORE I let Steam update the game. Then I simply renamed the new "Bundles" folder to something else and dragged the copy from my desktop back in......all works great. Whew..I was worried.

    EDIT: I spoke too soon. I apologize. The settings menu does NOT work after the update. Sorry.
     
    Last edited: Dec 2, 2021 at 5:47 PM
    atomed and Elcid43 like this.
  19. sniper

    sniper Registered

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Lucky you then because it breaks mine.
    You can get in and it all looks fine but as soon as i look in settings menu, everything is missing. no keys visable, no calibration, nothing
     
  20. JustDave

    JustDave Registered

    Joined:
    Aug 3, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    24

    ...and I spoke too soon. I did not venture into the settings menu. I loaded a couple cars and tracks and that did work fine. Just tried again and the settings menu does NOT work. That sucks...sorry for my mistake.
     

Share This Page