Manage MODS button not reading packages in the package folder

Discussion in 'Technical Archives' started by mmwllc, Jan 22, 2012.

  1. mmwllc

    mmwllc Registered

    Joined:
    Jan 11, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Looks like I am not alone in this world hehehe. My set-up not reading the 1960's RFMOD.
    Will try Tim's unistall rouitine.
    Greetings to all rom MMWLLC
     
  2. glenner

    glenner Registered

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    did you find anything out becouse im having the same problem
     
  3. Alfatester

    Alfatester Registered

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Just a guess: try Options and disable show mods only.
     
  4. 88mphTim

    88mphTim I'm new here Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,779
    Likes Received:
    167
    No that should not be this issue. I think maybe you have download torrent files, not rfmod files?
     
  5. Derohk

    Derohk Registered

    Joined:
    Feb 7, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    im having the same problem with the Renault 3.5 and yes i have the RFMOD file its just not there and is only in all tracks and vehicles but it says its not installed on servers
     
  6. Dany Mitchel

    Dany Mitchel Registered

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    199
    Likes Received:
    9
    Same here it will not update it to the 1.1 it says unable to verify I have re downloaded the file and reinstalled rfactor2 but always it will not update the FR3.5 to v1.1 very frustrating
     

Share This Page