Lost FFB on T500

Discussion in 'Technical & Support' started by Moe Faster, May 17, 2022.

  1. Moe Faster

    Moe Faster Registered

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    35
    T500RS was working fine
    not sure what I did, or what was done, but one day . . . HEY !! . . . no ffb.
    the driver has ffb inside the Control Panel app.
    in game, the Constant & Spring settings seem to be working, but I don't feel any of the bumps & thumps or anything off road at all.
    and now that I've messed around trying fix things, I guess I need to reset to default.
    question is, how do I, or can I even, reset the wheel's ffb but not loose all my presets ??
    although I did not modify either file recently, I have tried some older files I had saved but they didn't help, I presumed that this was a controller.json vs player.json file issue. am I wrong ?
     
  2. davehenrie

    davehenrie Registered

    Joined:
    Jul 6, 2016
    Messages:
    6,533
    Likes Received:
    3,787
    There is a button/key you can assign to reset the FFB. Try using that.
     
    ebeninca likes this.
  3. Moe Faster

    Moe Faster Registered

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    35
    yep . . . mapped to a wheel button.
    no change initially, but I will experiment with that a little.
     
  4. davehenrie

    davehenrie Registered

    Joined:
    Jul 6, 2016
    Messages:
    6,533
    Likes Received:
    3,787
    Could you post some screen grabs of your TM control panel and in-game calibration screen?
     

Share This Page