HDR causing gamma pulsing

Discussion in 'Technical Archives' started by Patton55, Jul 29, 2012.

  1. Patton55

    Patton55 Registered

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Anyone know how to fix HDR issue where the whole screen pulses, ie the gamma seems to darken and lighten every second or so continuously?

    Thanks
    Patton
     
  2. Kknorpp001

    Kknorpp001 Banned

    Joined:
    May 5, 2012
    Messages:
    1,928
    Likes Received:
    21
    Not me, but I can say that I am having the same problem.
     
  3. Max Angelo

    Max Angelo Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    10
    You guys are ATI users playing in crossifire?
     
  4. Patterik

    Patterik Registered

    Joined:
    Jan 18, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    I've had the same thing happen with my nvidia card.
     
  5. Magus

    Magus Registered

    Joined:
    Jun 27, 2012
    Messages:
    758
    Likes Received:
    463
    I get this but not constantly, so may be doing a 2 hour practice session, after a stint go to menu screen & come out again & get the pulsating. If I go back to the menu I can see the pulsating in the small camera view top left. I then go into the garage or settings, come out & back on to the track & it's gone.

    Nvidia Sli here.
     
  6. Kknorpp001

    Kknorpp001 Banned

    Joined:
    May 5, 2012
    Messages:
    1,928
    Likes Received:
    21
    Not me. I am 5900 series no crossfire. Thanks.
     
  7. Roadster

    Roadster Registered

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Exactly the same for me. Although it seems almost dissapeared lately.
    I only get it in my first stints. I often just drive a lap or two, stop and rejoin track.
    99 out of 100 times it's gone (or starting to dissapear) by then.

    I noticed I stopped doing this routine, so it is at a level that its doable and maybe I'm a bit used to it.
    To be honest sometimes it just comes back in full effect, and it seems I can't do nothing about it.
    It's a bit confusing, because it's not that I always get it...and I'm also not completely rid off it.

    ati HD6990
    (got this pulsing with and without eyefinity/multiple screens)
     

Share This Page