GT3 Challenge Custom skins not working for AI

Discussion in 'General Discussion' started by DustySticks, Feb 10, 2019.

  1. DustySticks

    DustySticks Registered

    Joined:
    Jan 15, 2019
    Messages:
    36
    Likes Received:
    18
    Hoping someone can help me. I have made several skins for the new GT3 Challenger pack. The skins show correctly in the showroom, but when I go out on track the AI just have the VehFile car displayed even for my virtual drivers. If I choose one of the skins it loads up for me fine. It is only the AI that do not display my skins correctly.

    Has anyone else experienced this?
     
  2. D.Painter

    D.Painter Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    868
    Likes Received:
    1,465
    Everyone has the same problem. Nothing your doing wrong. It's the way it is. Hoping S397 will have fix soon.
     
    Frank Murphy and DustySticks like this.
  3. DustySticks

    DustySticks Registered

    Joined:
    Jan 15, 2019
    Messages:
    36
    Likes Received:
    18
    Glad I am not the only one having this issue. Thanks for the quick response, I thought I was going crazy! Hopefully a fix is out soon!
     
  4. Frank Murphy

    Frank Murphy Registered

    Joined:
    Sep 19, 2017
    Messages:
    93
    Likes Received:
    360
    Thanx, I had the same issue. Did anyone post this in the support or bug section?
     
  5. DustySticks

    DustySticks Registered

    Joined:
    Jan 15, 2019
    Messages:
    36
    Likes Received:
    18
    This is what FuNK said to me on the discord. I am going to try it iut right now and will report back

    "@DustySticks please try the following: rename your skin files all to "alt" (no number or something, the region map should have the name "alt_region"), now in showroom press "RELOAD" button at least once so the MAS is created and the skin packed"
     
  6. DustySticks

    DustySticks Registered

    Joined:
    Jan 15, 2019
    Messages:
    36
    Likes Received:
    18
    The fix that was suggested to me did not work as it still does not impact the AI. Looks like it is a bug we will have to wait to be fixed. Hopefully it is addressed asap. Really kills immersion not being able to see the skins I created.
     
    Bostrom likes this.

Share This Page