Graphic bug on track surface

Discussion in 'Bug Reports' started by Tony, Jan 30, 2017.

  1. Tony

    Tony Registered

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Messages:
    468
    Likes Received:
    18
    Can anyone help please: the black shapes follow the car (or cars) changing shape & flickering on & off suddenly..

    This grab is with Carrera's 88 Monaco (many thanks Carrera, & great to use in rF2 - hopefully without the bug!) I tried with other cars & the same thing happens - I've no idea if it's rF2 causing it, or a track thing? ..& is there anything I can do in my video or display settings?

    Edit: grab removed - problem solved by deleting cbash & shader files & letting rF2 build new ones
     
    Last edited: Feb 1, 2017
  2. Euskotracks

    Euskotracks Registered

    Joined:
    Nov 29, 2013
    Messages:
    1,093
    Likes Received:
    191
    The problem seems shadow related which points at the track itself? Is it happening in other tracks?

    If not track related. What shadow setting are you using? I would also try deleting player.json after making a backup for it.
     
  3. wrxxy

    wrxxy Registered

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    341
    Likes Received:
    102
    have you tried deleting your shaders & cbash files????
     
  4. Mangoletsi

    Mangoletsi Registered

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    607
    Likes Received:
    171
    I've had something similar before. It was caused by a gpu driver update. I had to rollback to a previous gpu driver.
     
  5. Tony

    Tony Registered

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Messages:
    468
    Likes Received:
    18
    I'll try deleting the cbash & shaders - thks :) - & yes it does happen with other tracks
     
  6. Tony

    Tony Registered

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Messages:
    468
    Likes Received:
    18
    Hey - sorted! ..it was the cbash & shader files causing it - don't know which though, lol

    Thanks for quick & helpful replies guys :)
     
  7. wrxxy

    wrxxy Registered

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    341
    Likes Received:
    102
    Nice to see you fixed it......
     
  8. sman

    sman Registered

    Joined:
    Mar 14, 2013
    Messages:
    80
    Likes Received:
    22
    i had a flickering too and still deleted cbash and shaders too it helped but it comes back when it happens press CTRL+F helps my problem maybe yours is the same
     
  9. Juergen-BY

    Juergen-BY Registered

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    3,026
    Likes Received:
    391
    Ay chance, you`re using TrackMap? If so, there a couple of tracks, wich are using a scorebord. This scorebord generate this flickering, if TrackMap is used. Pressing ctrl+f (FPS Display) avoid this flickering.
     

Share This Page