GetMod Manager

Discussion in 'Component and Mod Packaging' started by Noel Hibbard, May 3, 2014.

  1. JParra

    JParra Registered

    Joined:
    Jul 13, 2017
    Messages:
    126
    Likes Received:
    25
    Good morning and good news, today the system is online and when I started it from the root of rFactor 2, it has worked at the first time and without problems.

    [​IMG]

    As soon as I have a little time, I will progress through the steps and share my progress.
    Thank you all.
     
    Corti likes this.
  2. kurtgan

    kurtgan Registered

    Joined:
    May 9, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I'm glad it works for you
     
  3. JParra

    JParra Registered

    Joined:
    Jul 13, 2017
    Messages:
    126
    Likes Received:
    25
    At the moment it seems that everything works, at least in my personal tests. I need the users of my community to prove it to corroborate it.

    But I have noticed that it is very slow.
    Are there any settings on the server or in our rF2 installation that increase the download speed?

    Direct download time from DropBox:
    - Circuit: 58 seconds.
    - Vehicles: 21 seconds.

    Download time with GetMod from the server.
    - Circuit: 5:00 minutes.
    - Vehicles: 1:18 minutes.
     
  4. kurtgan

    kurtgan Registered

    Joined:
    May 9, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    change the speed, in my case I have 500mb and my community downloads at full speed AnotaciĆ³n 2020-05-13 151210.png
     
  5. JParra

    JParra Registered

    Joined:
    Jul 13, 2017
    Messages:
    126
    Likes Received:
    25
    I will try to configure my real connection in that section.
    In the past (really a long time ago, surely since rF1), this speed had to be configured for half of your server possibilities, since a high speed could cause lag in users with a bad connection by increasing the data volume per pilot (according to I had understood) and a very low configuration could produce inaccuracy in the cars on track by the server precisely the opposite (little data managed).

    But my question is: What does the speed of my server have to do with GetMod?

    As far as I understand, GetMod Manager manages the links for GetMod to work, taking clients downloads directly from DropBox.
    So what influences my server connection?
     
  6. Stringbean781

    Stringbean781 Registered

    Joined:
    Oct 14, 2017
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    @Noel Hibbard

    I have downloaded your GetMod Manager and it all went smoothly. So excited to get my server up and race with friends. The issue is I cant get it to load files because each time I select my rfactor 2 directory, "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\rFactor 2" It takes a few minutes to load, then nothing shows up and the directory window at bottom right is empty. Any knowledge of this or how to fix it??
     
  7. wrxxy

    wrxxy Registered

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    337
    Likes Received:
    90
    Getmod down again?
     
  8. instinkt

    instinkt Registered

    Joined:
    Nov 21, 2020
    Messages:
    31
    Likes Received:
    21
    I don't know is this still working or nah but I have problem with setting working directory
    it always reset to blank or saying "wrong datapath"
    after trying the correct folder which isn't working I tried every folder on my hosting PC correlated with rF2 and result was the same, lol
     
    Last edited: Jan 5, 2021
  9. MerlinC2000

    MerlinC2000 Registered

    Joined:
    Apr 14, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    4
    Wait - we do have 2021 and still have to use tools created 6 years ago?

    By when will managing mods get fixed in game? The current solution in the newUI isn't helping at all by giving the information that content is missing. At least a list of what content which needs to be installed would be expected.
     
  10. petrolhead

    petrolhead Registered

    Joined:
    Apr 26, 2018
    Messages:
    135
    Likes Received:
    23
    Same problem for me
     

Share This Page