Game files corrupt themselves upon joining when server has different session configured

Discussion in 'Bug Reports' started by Matheus Machado, Jan 11, 2020.

  1. Matheus Machado

    Matheus Machado Registered

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    60
    Likes Received:
    27
    This issue started happening at the first VEC race of the preseason. And it happens every time there is a custom mod of default cars being used. Every time I join a different type of session without having done the procedure below beforehand or having switched sessions while being connected in game,on the server.

    1- I try to join a server the first time the custom mod has been created from the default content. If it is on a testing session (always online, of course), I can join with no issues at all. If it is any other kind of session I get a connection lost message after all other cars are loaded and the race button is about to get orange.

    2- I unsub resub from whatever the trace file tells it detected a duplicate veh file, as well as ther custom mode

    3- I join the server again and it works normally.

    Although on the last race at imola, when skipping to qualifying the game took an unusually long time to switch sessions. I had a connection lost message and the connection lost after all cars loaded happened on warmup. Unfortunately time was too short to unsub and resub to the vec mod, although I was able to unsub resub to all cars. It didn't work regardless. It generated a steamplugin.log on the occasion, I have renamed it to txt for uloading purposes.

    You will find attached all trace files properly labeled for identification, should you need any files please ask.
    I really hope this gets looked into as I have serious hopes rf2 can become a major esports platform. Reality has been kicking in pretty hard though and my hopes are dwindling each day.
     
  2. Matheus Machado

    Matheus Machado Registered

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    60
    Likes Received:
    27
    another message due to uploading system failure. I accidentally went out of the page and it still counted for files already uploaded
     

    Attached Files:

  3. Matheus Machado

    Matheus Machado Registered

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    60
    Likes Received:
    27
    So here we go again. Unable to join today's GT challenge races because of this issue. File that resulted in a successful join labeled. This time unrelated to any kind of procedure from my end. I did the usual unsub resub, restarted every router, modem and computer and it dind't work. Then I tried a simple rejoin and it did work. Unfortunately wasn't the case when trying to rejoin from race 2.

    Times are in GMT-3 in the logs.
     

    Attached Files:

  4. Matheus Machado

    Matheus Machado Registered

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    60
    Likes Received:
    27
    Include other logs
     

    Attached Files:

Share This Page