Formula E, almost zero energy usage

Discussion in 'Bug Reports' started by Wergilius, Feb 4, 2019.

Tags:
  1. Wergilius

    Wergilius Registered

    Joined:
    Jul 5, 2017
    Messages:
    125
    Likes Received:
    40
    Tested a few tracks in steam workshop and hong kong eprix track, at x1 fuel consumption there is no visible change in energy level. If using x7, something little is happening in 0.01 steps. Offline/online tested.

    Was working ok 1 1/2 week ago, I'm running in a online championship and 3 other has the same issue.

    Any known issue?
     
  2. Marc Brink

    Marc Brink Registered

    Joined:
    Nov 25, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    41
    Same issue here (as @Wergilius already mentioned)
    Since we're both wrapped up in an online championship, any chance of having it fixed on short notice?
     
  3. Christopher Elliott

    Christopher Elliott Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    4,177
    Likes Received:
    5,082
    We will have an update for this shortly.
     
    Alex72 likes this.
  4. Marc Brink

    Marc Brink Registered

    Joined:
    Nov 25, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    41
    Thanks for the update. Fuel/power consumption working properly again.

    Two small bug reports though:

    - When doing a pitstop, refueling is set for 50% in the on-track pitmenu (LCD mode) whilst in the garage it's set for 100%.
    This needs to be adjusted manually on track, otherwise I end up with a refuel of 50%.

    - Tyres can be changed as many times as I want instead of having only 1 set of tyres throughout the race.
    Shouldn't this be non-adjustable in the pitstop menu? Also I can do as many pitstops as I want whilst in the garage it's set for 1.

    Is it meant that way or are these small bugs supposed to be fixed?
     
    Last edited: Feb 8, 2019
  5. Wergilius

    Wergilius Registered

    Joined:
    Jul 5, 2017
    Messages:
    125
    Likes Received:
    40
    I don't have the 50% fault, mine defaults to 100%

    The pitstop is a "car replacement" (not sure about that)?
    Regardless of damage/tyres the time in pit is the same.

    But the number of pitstops is an issue, it's not possible to do a AI race as the will pit 2 times during a 50m race,
    and as of that they way faster. Not sure that limiting the pitstops ever have worked.
     

Share This Page