[WIP] Forestheim Last Public Beta - Preorder ends 02/28

Discussion in 'Locations' started by sergioloro, Nov 26, 2014.

  1. sergioloro

    sergioloro Registered

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    4
    not, do i have to do it?? wich shaders!
     
  2. Nitrometh

    Nitrometh Registered

    Joined:
    Dec 28, 2014
    Messages:
    1,096
    Likes Received:
    443
    Maybe you should try to delete everything in the shader folder. I had a strange problem too. All tracks had a horrible cartoonish look. Like hdr is off and saturation is on max. Uninstaller rf2 and deleted the rf2 folder in programme files. The I reinstalled it. Looks spot on now.

    Gesendet von meinem GT-I9301I mit Tapatalk
     
  3. Juergen-BY

    Juergen-BY Registered

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    2,994
    Likes Received:
    357
    Everything from

    - rFactor2\UserData\Log\Shaders

    and

    - rFactor2\UserData\Log\CBash

    //Edit: just a warning...after deleting the files, loading a new track may would take a couple of minutes.
     
  4. hexagramme

    hexagramme Member

    Joined:
    May 25, 2013
    Messages:
    4,242
    Likes Received:
    195
    That's good advice indeed, I hope it helps.

    If not, maybe start a thread here, over at technical support.
    Upload a trace, some screenshots and the same description you wrote here.

    That will probably catch the eye of a dev or two, who knows what to do about your issue. :)
     
  5. stonec

    stonec Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    3,275
    Likes Received:
    1,396
    CTD during loading sounds like memory limit issue. Double check that you have 64-bit rF2 version running and not "force 32-bit" enabled in launcher. Also does your PC have enough RAM and virtual memory not limited by OS?
     
  6. sergioloro

    sergioloro Registered

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    4
    thanks for all replys, deleted shaders and seems like help, at least i was able to load monaco with all objects/textures. problem still persist at Spa but it load OK once.
    i had 8GB gam, but panel control says system can used only 3.48GB!¿?
     
  7. Juergen-BY

    Juergen-BY Registered

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    2,994
    Likes Received:
    357
    Wich win os?
     
  8. sergioloro

    sergioloro Registered

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    4
    Win 7 32bits
     
  9. Juergen-BY

    Juergen-BY Registered

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    2,994
    Likes Received:
    357
    Lol...sorry, but...with a x86 system you`re allways able to use only max. 3.6 gb ram. You need a x64 os, to use your 8 gb ram!

    //Edit: but you can download win 7 x64 and use your win serial from your x86 version.
     
  10. sergioloro

    sergioloro Registered

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    4
    i think i am going to move to a x64 version of win 7.
     
  11. Juergen-BY

    Juergen-BY Registered

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    2,994
    Likes Received:
    357
    Good decision!
     
  12. hexagramme

    hexagramme Member

    Joined:
    May 25, 2013
    Messages:
    4,242
    Likes Received:
    195
    +1
     
  13. sergioloro

    sergioloro Registered

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    4
    with help of great gjed tool i was able to set Ahvenisto track to work. It load OK on DEV mode, but looks crappy. i wish to improve trought nexts weeks. Now installing STEAM rf2, maybe this help to my problem.
     
  14. stonec

    stonec Member

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    3,275
    Likes Received:
    1,396
    That yellowness is because of wrong realroad shader or because road objects are not named with string RaceSurface***.
     
  15. sergioloro

    sergioloro Registered

    Joined:
    Oct 17, 2011
    Messages:
    190
    Likes Received:
    4
    i need someone able to test a track, with a computer that can run RF2 at graphics high level. i want to check where i am before moving forward, mostly about FPS perfomance.
    Test should be done on DevMode.
    thanks in advance.
     
  16. Sergio Loro

    Sergio Loro Member

    Joined:
    Nov 4, 2016
    Messages:
    255
    Likes Received:
    1,345
    First of all sorry for delaying the delivery of this circuit so much.
    Different situations referred to my system and RF2 did not allow me to be able to develop this circuit properly,
    once this was resolved I was finally able to give you all a version that I consider worthy of being handled, I hope you enjoy it.
    Still there is some room for improvements, and i am always working to make this track even better.
    If you support this project and do not receive email with DOWNLOAD LINK please contact to me here :)
    If you want to try this track and do not support the initial idea, contact to me here via PM.
    Enjoy it :)

    Sergio Loro


    20170530185239_1.jpg 20170530185302_1.jpg 20170530185346_1.jpg 20170530185506_1.jpg 20170530185550_1.jpg 20170530185730_1.jpg 20170530185751_1.jpg 20170530185816_1.jpg 20170530185849_1.jpg 20170530185935_1.jpg
     
    pascom, Mauro, marmagas and 7 others like this.
  17. argo0

    argo0 Registered

    Joined:
    Jan 22, 2012
    Messages:
    624
    Likes Received:
    8
    Well done Sergio, knew you'd get there in the end. Thank you.
     
  18. pascom

    pascom Registered

    Joined:
    Feb 5, 2013
    Messages:
    393
    Likes Received:
    350
    Good job! :)
     
  19. hitm4k3r

    hitm4k3r Registered

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    979
    Likes Received:
    2,075
    No need to apology for hardware issues. Your progress from the first shots that you posted looks very good. Well done ;)
     
  20. Mydriaz

    Mydriaz Registered

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    957
    Likes Received:
    44
    Cool, thank you :).
     

Share This Page