[REL] EVE Matra F1

Discussion in 'Vehicles' started by klaasvh, Jun 24, 2014.

  1. clockit

    clockit Registered

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Call it NAMEaltEXTRA1
     
  2. GCCRacer

    GCCRacer Banned

    Joined:
    Dec 12, 2012
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    1
    Giving this old thread a raise...

    Is it not weird that the AI sets the same laptimes no matter if configured with rear wing, or without?
     
  3. klaasvh

    klaasvh Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    191
    Unless I messed something up, the wings should behave like the ones on the ISI EVE. Do you notice the same with them?
     
  4. GCCRacer

    GCCRacer Banned

    Joined:
    Dec 12, 2012
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    1
    I never tried that with the Eve to be honest... maybe can check this week.

    The wing definitly makes a difference for me as driver. But on the old "Österreicherring" the AI with or without does a 1:55 lap. I expected at least one or two seconds Delta...
     
  5. Remik

    Remik Registered

    Joined:
    Nov 10, 2014
    Messages:
    152
    Likes Received:
    38
    +1 Nord is good as well :)

    Great mod !!! Thanks guys :cool:
     
  6. Axelay

    Axelay Registered

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Hello

    I found a problem with the mod in the sound department. missing brake hiss, clutch and backfire sounds.

    The op says to install ISI Eve Vehicule v1.48 but that is missing DFV.mas file
    if you install EVE Historics 1968 v1.50 then that includes the DVF.mas file.

    According to MS10_MATRA.SFX from this mod thats where it finds the sounds.

    example for the brake hiss in the sfx file found in this mod:

    // BRAKE-HISS in cockpit
    VS_INSIDE_BRAKES_LOW=DFV\brakes_low_in.wav // low-speed
    VS_INSIDE_BRAKES_HIGH=DFV\brakes_high_in.wav // high-speed

    As we can see it grabs the sound from DFV.

    Anyways I believe most people are unaware they are missing those sounds
    so here is 2 videos, one working sounds and one not working.

    You might have the same problem.

    Here is one from ADRIANF1esp the sounds are Missing in his video!
    www.youtube.com/watch?v=dX7fuQK34mw

    and here is one from a RaceSimJapan with brake hiss, clutch and backfire SOUNDS WORKING!
    www.youtube.com/watch?v=UQX926wzZ0w

    Hopefully the op or someone can help fix this

    Thank you
     
    Last edited: Jan 14, 2017

Share This Page