error while loading track/cars

Discussion in 'Technical & Support' started by Lino Carreira, May 17, 2020.

  1. Lino Carreira

    Lino Carreira Registered

    Joined:
    Jul 4, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Already did a steam integ but to no avail, any hint on how to fix a error loading mesh into memory ? oficial le mans and oficial porsche rsr.

    thanks
     

    Attached Files:

    • rf2.png
      rf2.png
      File size:
      254.3 KB
      Views:
      23
  2. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    7,581
    Likes Received:
    3,211
    Only this track, or all? System specs?
     
  3. Lino Carreira

    Lino Carreira Registered

    Joined:
    Jul 4, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Well only tried this track, system specs is a i9 9900K @ 5Ghz, 16 Gb of RAM DDR4 3200 and a 2080Ti...
     
  4. Bernd

    Bernd Registered

    Joined:
    Jul 9, 2013
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    653
    Did you join a server that used that mod or do you have a non S397 update installed?
    On your screenshot is Version 2.0 of the car shown.
    I have version 1.98 and 1.99 installed and get no official 2.0 update downloaded.
    So i would say that the problem is caused by the 2.0 update.
    Check your inventory and uninstall/delete the rfmod or rfcmp with the 2.0 update of the RSR.
     
  5. Lino Carreira

    Lino Carreira Registered

    Joined:
    Jul 4, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Will try , i didnt install non oficial content but will double check
     
  6. Bernd

    Bernd Registered

    Joined:
    Jul 9, 2013
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    653
    Check the folder
    ..\Steam\steamapps\common\rFactor 2\Installed\Vehicles\Porsche_991RSR_GTE_2017
    there should be only 2 subfolders inside, 1.98 and 1.99.
    If there is a folder 2.0, delete it.
    And in game use "All Tracks & Cars" as series.
    It should load properly then.
     

Share This Page