Error trying to run SteamCMD update bat

Discussion in 'Technical & Support' started by Dave-NRT, May 13, 2018.

  1. Dave-NRT

    Dave-NRT Registered

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    360
    Likes Received:
    2
    I am running into issues trying to update to the latest version.
    All work like a charm till I tried to update a clients server to the latest release...
    Now after I run the .bat update file and the dos box opens it runs the steam portion, logs on ,,and as it starts to
    update throws the below error and exits back to the Dos box..( I am running it with Admin privileges)

    Error! App '400300' state is 0x606 after update job.


    Thanks to all that Reply
    Dave
    NRT
     
  2. Christopher Elliott

    Christopher Elliott Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    3,436
    Likes Received:
    2,896
    Hi Dave,
    Few things to try in this order:
    - Try running SteamCMD again, if you didn't already.
    - Re-install SteamCMD.
    - Do a clean install of the server dedi, remove everything from the server folder except 'UserData', and 'Installed' folders, then run the CMD again.
     
  3. Dave-NRT

    Dave-NRT Registered

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    360
    Likes Received:
    2
    Hey Chris... Hope you are well?

    Thanks for the reply...
    I did get it resolved...
    I just kept running the update .bat file, after clearing the Cache ..
    Making sure all MS patches were up to date (they were)
    That is the first time I have had issues update a server with the current release..So I was a bit baffled.
    And making sure it was whitelisted in the Comodo - One Endpoint Virus Software.
    All the rest of the 14 other rF2 Servers updated with out issue..So I am thinking it might have just been
    a issue connecting to the update server now.

    Thanks again for the response
    All. the best
    Dave
    NRT
     

Share This Page