Dynamic weather not work(Single Play @ Plactice session)

Discussion in 'Bug Reports' started by I_Bellett, Dec 23, 2019.

  1. I_Bellett

    I_Bellett Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    148
    Likes Received:
    162
    Hi.
    As the title says, dynamic weather is not working.

    In the current build(4511200), only the weather set to Start is called, and the weather of 25% / 50% / 75% / Finish is not reflected.
    There is no problem in the sprint race of about 30 minutes, but in the endurance race it is a problem that can not be ignored, so please fix it.

    Setteing
    20191223181715_1.jpg
    Session Start
    20191223182307_1.jpg
    50% End
    20191223182324_1.jpg
    Session Finish
    20191223182336_1.jpg
     
  2. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    4,470
    Your screenshot shows the practice weather settings and then the race conditions. They are different things.
     
  3. I_Bellett

    I_Bellett Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    148
    Likes Received:
    162
    I'm sorry for lack of information.
    Screenshots (2nd to 4th) are from practice sessions.
     
  4. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    4,470
    Sorry, looking on my phone and got it wrong when zoomed in :oops:
     
  5. Jason Whited

    Jason Whited Registered

    Joined:
    Oct 30, 2017
    Messages:
    81
    Likes Received:
    43
    At 25% (in the settings menu screenshot you posted).......what is the 'rain chance' set to?
     
  6. I_Bellett

    I_Bellett Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    148
    Likes Received:
    162
    The 25% rain chance is set at 100%.
     

    Attached Files:

  7. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    4,470
    Set the temperature to change and see if that works. It's more reliable than clouds/rain. Then you'll know if everything is not working or just some of it.
     
  8. I_Bellett

    I_Bellett Registered

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    148
    Likes Received:
    162
    To check if the temperature is changing, we set the weather as follows.
    20191224023319_1.jpg
    It is a Motec log when I ran for about 15 minutes.
    temp.jpg

    As you can see from the two images, the change in temperature does not seem to work either.
     
  9. Coutie

    Coutie Moderator

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    2,720
    Likes Received:
    1,367
    I'm just testing it now, and it's working for me, I didn't do anything special. It could be because the session is too short, and going from nothing to storm might not work well.
     
  10. Lazza

    Lazza Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    4,470
    @I_Bellett Definitely not working then, but if it's working for Coutie then it must be something on your end. I haven't specifically tested short sessions but when setting up server-side scripted weather files very short intervals weren't an issue, so you should definitely be seeing the temperature vary and almost immediately with those settings. I can't see anything obvious on your screenshot, sorry.
     

Share This Page