[SOLVED] Devmod 798 Build

Discussion in 'Technical & Support' started by Drathuu, Jul 22, 2014.

  1. chappielike2009

    chappielike2009 Registered

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    1
    Thanks works good now.
     
  2. philman

    philman Registered

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    320
    Likes Received:
    84
    Works fine here too. thanks.
     
  3. Kelju_K

    Kelju_K Registered

    Joined:
    Sep 1, 2013
    Messages:
    210
    Likes Received:
    152
    still doesnt work... only the launcher process starts, not the application :(
     
    Last edited by a moderator: Jul 23, 2014
  4. kiko0602

    kiko0602 Registered

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    244
    Likes Received:
    30
    its working for me..thank you
     
  5. Voltaic

    Voltaic Registered

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    316
    Likes Received:
    56
    Sorry to be the spoiler, this didn't work for me. In fact the original didn't work anymore after I restored it. I had to reinstall everything :(
     
  6. dradecki

    dradecki Registered

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    301
    Likes Received:
    27
    Didn't work for me either. Bummer.
     
  7. GregT

    GregT Registered

    Joined:
    Dec 3, 2013
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Can someone explain to a c/i (computer illiterate) how you "back up your launch exe. and replace it with the unzipped one"? do i have to keep uninstalling and re installing rfactor every time a change is made or a new version comes out? i guess i know when a new version is out when it just stops working and i have to spend hours on a forum trying to figure it out. About ready to write off $85. + cut my loss and go back to gpl. thanks if any one wants to help.
     
  8. thuro76

    thuro76 Registered

    Joined:
    Sep 5, 2011
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    added the fix but when I click on Developer gives me black screen and back to the desktop after a few seconds
     
  9. dradecki

    dradecki Registered

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    301
    Likes Received:
    27
    Go to your Launcher directory, rename our Launcher executable and drop the new one in that same directory.
     
  10. redapg

    redapg Registered

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    1,314
    Likes Received:
    70
    Works fine here too, well done!
     
  11. thuro76

    thuro76 Registered

    Joined:
    Sep 5, 2011
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    I do not understand why but now it works, maybe you just had to restart the pc
     
  12. eglan

    eglan Registered

    Joined:
    Jun 5, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    it did not work for me... :(
    this is getting very frustrating

    when i double click on the 'launch rfactor' in the Launcher directory, the 'launch rfactor (32bit)' comes up in task manager for a fraction of a second and disappears again. does it have something to do with the 32bit?
     
  13. eglan

    eglan Registered

    Joined:
    Jun 5, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    i uninstalled build 798 and installed build 382. when i double clicked the rfactor 2 icon to run the programme, i got a RUNTIME ERROR from the MICROSOFT VISUAL C++ RUNTIME LIBRARY...saying - 'Program: C:\Program Files\rfactor2\Launch rfactor.exe...This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.',
    what this means is that: 1. whatever build 798 has affected or changed remains in the system, even if b798 has been uninstalled and 2. the error is related to the C++ Runtime...
     
  14. Liquid4653

    Liquid4653 Registered

    Joined:
    Sep 30, 2013
    Messages:
    202
    Likes Received:
    46
    Came here to report the issue, seems I am a bit late lol.

    Delighted to say that the new launcher fixed moddev, many thanks Jeremy:)
     
  15. Slimjim

    Slimjim Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    2
    New Launcher also fixed my problem.
    now where do i find, which .exe am i launching.. 32 or 64.?
    and is rF2 still using DX9.?
     
  16. philman

    philman Registered

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    320
    Likes Received:
    84
    RF2 launches automatically in 64bits (if you have a 64bits windows version) unless you ask him to launch in 32 bits through the launcher (advanced settings).
    RF2 only uses DX9.
     
  17. Leonardo1962

    Leonardo1962 Registered

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    183
    Likes Received:
    34
    Great ModDev works thanks. ;)

    Leonardo
     
  18. lordpantsington

    lordpantsington Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    816
    Likes Received:
    61
    Finally got around to installing 798, had this issue. Proceeded to make it worse by extracting an old launcher from 2013 into my install (in my defense it was dated 7-23!). Figured someone else might do the same so I might as well post. If you are asked to extract a launcher that is smaller in size, you are making the same mistake I made. When you fire up rf with the 2013 patch launcher you will also be notified about missing QT4. Download and extract the correct one.
     

Share This Page