[SOLVED] Devmod 798 Build

Discussion in 'Technical & Support' started by Drathuu, Jul 22, 2014.

  1. Drathuu

    Drathuu Registered

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    350
    Likes Received:
    98
    Updated RF2 and works fine with updater

    Downloaded new Devmod build and installed. (all to default directories)

    The DEVMOD icon is greyed out... Played around for a while and noted that devmode executables are installed to the 32/64 bit directory in my data path location.
    Copied these then to the Core folder default location 32 bit to bin 32, 64 bit version to bin64

    Now the Devmod icon lights up... <happy days>

    Clicking on it however it then throws up a requestor saying

    ---
    FAILED TO LAUNCH MOD DEVELOPMENT TOOL
    Ensure that RFactor2 Mod Mode 32bit.exe is located in the Core and this application is in the root of the install directory.
    ---

    Copying it to either Core folder doesnt work (albeit i noted the new version of devmod doesnt have 32bit - 64 bit filenames. (Its just called "RFactor2 Mod Mode.exe").

    Any thoughts ? anyone having this issue ?
     
  2. Drathuu

    Drathuu Registered

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    350
    Likes Received:
    98
    As an addition -

    Default Core install
    C:\Program Files (x86)\rFactor2
    Data Path
    F:\Users\Davids\Documents\rFactor2

    The Devmod installer identifies these fine and installs without problem.

    I also tried Renaming these these file to add 32bit on the end as the requestor indicated it (both 32 bit and 64 bit version in the core folder, but still fails to load).
     
  3. kiko0602

    kiko0602 Registered

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    243
    Likes Received:
    29
    same problem here
     
  4. lazaro1717

    lazaro1717 Registered

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    54
    Likes Received:
    4
    Me too :S
     
  5. Sderenno

    Sderenno Registered

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    422
    Likes Received:
    103
  6. Dhurara

    Dhurara Registered

    Joined:
    May 12, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    same here
     
  7. clockit

    clockit Registered

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    ditto
     
  8. 88mphTim

    88mphTim Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,725
    Likes Received:
    125
    Thanks. Will pass this on now and hopefully get info on what you should be doing for this.


    Sent using Tapatalk
     
  9. kiko0602

    kiko0602 Registered

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    243
    Likes Received:
    29
    thx tim
     
  10. 88mphTim

    88mphTim Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,725
    Likes Received:
    125
    Out of curiosity, what directory are you launcher exes in?


    Sent using Tapatalk
     
  11. kiko0602

    kiko0602 Registered

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    243
    Likes Received:
    29
    F:\rFactor2(798)\Launcher\Launch rFactor.exe
     
  12. 88mphTim

    88mphTim Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,725
    Likes Received:
    125
    And the shortcut points there, right?

    Just making sure before a dev gets here :)


    Sent using Tapatalk
     
  13. kiko0602

    kiko0602 Registered

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    243
    Likes Received:
    29
  14. Sderenno

    Sderenno Registered

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    422
    Likes Received:
    103
    other thing, in launcher -> update tab there is a strange "Current Build: 0"
     
  15. Sderenno

    Sderenno Registered

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    422
    Likes Received:
    103
    i've made a new installation, now Current Build is 798, but MOD DEV doesn't work.
     
  16. chappielike2009

    chappielike2009 Registered

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    1
    Last edited by a moderator: Jul 22, 2014
  17. Jeremy Miller

    Jeremy Miller Former ISI Senior Programmer

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    3
    I will zip and post a new launcher once it built around 3 PM today to fix the dev mod issue.
     
  18. Jeremy Miller

    Jeremy Miller Former ISI Senior Programmer

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    276
    Likes Received:
    3
    That is strang that means it cannot find version.txt. If you have this file on your system can you explain how you have thinks laid out.
     
  19. chappielike2009

    chappielike2009 Registered

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    1

    I have 2 version.txt , View attachment 13673 open they say 1.798 798
     
  20. chappielike2009

    chappielike2009 Registered

    Joined:
    Jun 17, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    1
    i have just copy version.txt to the launcher folder and now it says build 789 on the launcher app.
     

Share This Page