Custom RaceEvent not working

Discussion in 'Technical & Support' started by Capeta, Feb 5, 2017.

  1. Capeta

    Capeta Registered

    Joined:
    May 31, 2012
    Messages:
    233
    Likes Received:
    21
    Hi guys,

    I've got a little problem trying to host a game for my team training.
    I'm far from that because I'm stuck at creating and using my own serie right now.
    I've been using the "rFactor 2 Quick Guide: Creating Custom RaceEvents from Christopher_E" on Steam
    It seems to work fine at first, but in single player or in hosting mod, after selecting the event, it does not show/use the content put together in the mod/serie.

    Even if when I go in single player, choose "Info" next to the serie I created, everything seems there, but when I click on select, it try to load it, and then it goes back to another serie.
    I've used the MAS tool using the admin mod too.

    Any idea of what to do to resolve that ?

    Thanks.
     
  2. peterchen

    peterchen Registered

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    2,099
    Likes Received:
    287
    Only explanation could be that you included things that are not installed on your rF2.
    How big is the file (vmod)?
    I would try again with one simple track and one car. Look if it works, then go upwards.
     
    Mangoletsi likes this.
  3. Capeta

    Capeta Registered

    Joined:
    May 31, 2012
    Messages:
    233
    Likes Received:
    21
    Thanks for your answer peterchen, but i have to say it is included on my rF2 because, well, I use them on another server almost every day.
    The mod is RFMOD 10Ko.
     
  4. Christopher Elliott

    Christopher Elliott Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2014
    Messages:
    4,448
    Likes Received:
    7,222
    Hi Capeta, can you send me this RaceEvent so we can have a look
     

Share This Page