[SOLVED] CSL Elite inputs not detecting

Discussion in 'Technical & Support' started by josap97, Aug 17, 2019.

  1. josap97

    josap97 Registered

    Joined:
    Aug 17, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    4
    I bought a CSL elite last year and since then the FFB has been acting weird in RF2. It was pulling the wheel to one side instead of to the centre. So, today I wanted to try again today and reinstalled the entire game but now it is detecting the wheel but none of the inputs.

    I cannot reassign anything and the pedals don't show up. It all works fine in AC Content Manager and in F1 2019 without having to configure anything (apart from bindings) but RF2 doesn't work at all

    Has anyone had this before and/or knows how to solve this?
     
  2. Ludo21

    Ludo21 Registered

    Joined:
    Aug 6, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    I think i have the same problem with my CSW 2.5.....! And for two weeks, no solutions....
     
  3. josap97

    josap97 Registered

    Joined:
    Aug 17, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    4
    Yes, that happens sometimes unfortunately. Hopefully we can both get the answer this time?
     
  4. josap97

    josap97 Registered

    Joined:
    Aug 17, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    4
    For me it somehow helped to completely reinstall drivers and firmware for the wheel and RF2 itself. Don't know exactly what the issue was but that is what solved it.
     
    Lazza likes this.
  5. Ludo21

    Ludo21 Registered

    Joined:
    Aug 6, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    3
    Happy for you.....For me nothing works, i am disgusted....
     
  6. josap97

    josap97 Registered

    Joined:
    Aug 17, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    4
    That's a big shame.

    Have you tried to do a clean install of the drivers from the Fanatec website and then update the firmware again?
    Have you tried performing a clean install of RF2 whilst deleting all local files that remain after uninstalling?

    Beyond that I wouldn't really know what the problem might be I'm afraid.
     

Share This Page