Build 770 update problems

Discussion in 'General Discussion' started by drdrum, Jul 1, 2014.

  1. stonec

    stonec Registered

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    3,323
    Likes Received:
    1,444
    There is an option in the launcher (can't remember which tab) which when selected reverts UI back to default on next restart. At least this worked for me once when the UI got stuck.
     
  2. TIG_green

    TIG_green Registered

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    3,038
    Likes Received:
    44
    It was actually new file, not an update in that way. So how do I "point the game at the UI in the files"?

    Never installed lite over current installation so does it erase all the current files? (like packages folder etc. important stuff)
     
  3. TIG_green

    TIG_green Registered

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    3,038
    Likes Received:
    44
    apparently no other way than doing fresh all over again... I'm so ****ing pissed right now.
     
  4. 88mphTim

    88mphTim I'm new here Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,779
    Likes Received:
    167
    No, it doesn't.
     
  5. TIG_green

    TIG_green Registered

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    3,038
    Likes Received:
    44
    Yeah, but it didn't work :(
     
  6. CCBB SIM Racing

    CCBB SIM Racing Registered

    Joined:
    Mar 2, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Lobby Menu is running really funky.. Only scrolls a certain distance and I have to click the 1st or last server on page to continue scrolling in that direction.
     
  7. baked bean

    baked bean Registered

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    1,301
    Likes Received:
    51
    Can anyone post a screenshot of what to change so i can get 64bit working please as ive not a clue what to do right now. Thanks :D
     
  8. Jamie Shorting

    Jamie Shorting Registered

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Messages:
    2,628
    Likes Received:
    3
    I just removed the "rfactor2" and "rfactor2 dedicated" from the core folder and renamed the 64 versions to the same names as the files I just removed. Hope that makes sense. Probably not the proper way to do it btw but it works. :p
     
  9. Ari Antero

    Ari Antero Registered

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    1,882
    Likes Received:
    828
  10. 88mphTim

    88mphTim I'm new here Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,779
    Likes Received:
    167
    Then try the advanced tab reset?
     
  11. TIG_green

    TIG_green Registered

    Joined:
    Jul 21, 2012
    Messages:
    3,038
    Likes Received:
    44
    didn't work either but because it was totally different reason... see the build 770 thread in news section, I left a message there about my problem
     
  12. Tirex

    Tirex Registered

    Joined:
    Dec 7, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    +1

    and only 770 servers are listed
    where are the 660ies?
    we have not updated yet and is not listed
     
  13. baked bean

    baked bean Registered

    Joined:
    Jan 17, 2012
    Messages:
    1,301
    Likes Received:
    51
    cheers guys all done :D
     
  14. 88mphTim

    88mphTim I'm new here Staff Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    10,779
    Likes Received:
    167
    660 servers are shown to 660 and earlier only. 770 are shown to 770 and higher only. They are different matchmakers, the new one is... New.
     
  15. Andy Bonar

    Andy Bonar Registered

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    639
    Likes Received:
    93
    Small thing, but when picking a car before entering a server, the list only shows full view....you can switch to list view, but it doesnt save.
    The next time you do the same thing its gone back to full view.

    I'm also wondering if I my vmod downloads fail because my packages folder is not in the default install location?
    My mod manager is pointing to the correct moved area and I can manually install mods however.
     
  16. Tirex

    Tirex Registered

    Joined:
    Dec 7, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    that makes sense, thnx Tim
     
  17. MarcG

    MarcG Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    6,734
    Likes Received:
    2,109
    Well with every single other build we've had an official thread in THIS forum.....until you messed it all about!
     
  18. peterchen

    peterchen Registered

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    2,099
    Likes Received:
    287
    You have to enter the correct packages directory in the .PLR - eehh, sorry Player.JSON-file.
     
  19. Andy Bonar

    Andy Bonar Registered

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    639
    Likes Received:
    93
    Its set at this at the moment, which I think is right...unless there are too many \ in there?

    "Package Dir":"G:\\rFactor2\\Packages",
     
  20. peterchen

    peterchen Registered

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    2,099
    Likes Received:
    287
    Seems good, yes.
    But I´ve not yet tested it for myself with this build...
     

Share This Page