Build 770 update problems

Discussion in 'General Discussion' started by drdrum, Jul 1, 2014.

  1. F1Fan07

    F1Fan07 Member

    Joined:
    Jan 11, 2012
    Messages:
    626
    Likes Received:
    46
    Norton is a joke now. There was a time that it was the gold standard for AV but not anymore. I was pretty well done with it when it started trashing the TCP/IP stack when I tried to uninstall it but even now, it's a sad excuse for AV protection. We have the corporate version at work and I get infected 1-2 times a year (most often from rotating banner ads). At home, I've been using Microsoft Security Essentials since the day it was released and Adblock Plus. I have never been infected and MSE has caught 2 or 3 things that made it through ABP. And I'll tell ya, I go to much, much darker corners of the internet than I do at work :)
     
  2. willz

    willz Registered

    Joined:
    Jan 13, 2012
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    updated using the update tab, now cant get game to work, the initial log on screen pics are all greyed out, i verified the 770 build to find this at the bottom

    One or more critical simulation files failed verification.
    Installed\Commentary\Commentary\1.0\commentary.mft failed verification.
    Core\rFactor2 64bit.exe failed verification.


    any ideas, cheers
     
  3. jimcarrel

    jimcarrel Registered

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    1,720
    Likes Received:
    24
    If your running 64bit by renaming the exe's then probably that is why the 64bit file failed, (did on mine) the commentary is probably a bad downloaded file.
     
  4. maverik2000

    maverik2000 Registered

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I don't know why, but it crashes everytime I try to launch the game in 64 bits mode.
    On the other hand, if I use the 32bits exe it works ok.
    Any suggestions?
     
  5. datanode

    datanode Registered

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Messages:
    457
    Likes Received:
    0
    Do you get the isi rfactor start splash screen then ctd?

    Have you checked logs, do you definitely have packages installed? At least something for spinner to show properly.
     
  6. CodeF1

    CodeF1 Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
  7. wgeuze

    wgeuze Registered

    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    1,608
    Likes Received:
    63
  8. Eddy

    Eddy Member

    Joined:
    Jun 27, 2013
    Messages:
    1,649
    Likes Received:
    393
    No if you didn't subscribe, you just can't use auto update. You have to update manually by downloading the new build lite installer and install it over your existing build or even do a fresh install.

    I hope i got your point right CodeF1, it would be a shame if this was the end of the road for you just because of misunderstanding....
     
  9. maverik2000

    maverik2000 Registered

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I have many packages installed. They show up when I use the 32 bits exe!

    I don't know where the logs are.
     
  10. clockit

    clockit Registered

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    All the links to the lite version are dead for me at least, using Chrome and IE. I had to update with the content build.
     
  11. John

    John Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    1,085
    Likes Received:
    113
    What version of Windows are you using? You need to go into your forum profile settings and add your PC specifications - this helps when you ask for help.
     
  12. CodeF1

    CodeF1 Registered

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Thanks Eddy...meant end of the road for updates...was out of pure frustration...thanks again.
     
  13. baristabrian

    baristabrian Registered

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Just updated to build 770 and noticed my custom skin doesn't show up on replays anymore. SHows me in a default car?
     
  14. Minibull

    Minibull Member

    Joined:
    Sep 28, 2012
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    19
    Man...I must be the only person who has a decent working version of Norton...I swear, it runs very well, alerts me and gives me good info on the threats, doesn't delete my files without my permission, doesn't suck down RAM...XD
     
  15. baristabrian

    baristabrian Registered

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Same here. Works fine, never an issue. I think people just don't take the time to adjust the settings to avoid the BS they don't want it to do.
     
  16. DurgeDriven

    DurgeDriven Banned

    Joined:
    Mar 20, 2012
    Messages:
    6,320
    Likes Received:
    42
    Fast server load now :cool:

    Tyres felt good first Eau Rouge in F3 :)


    As for AV I have never used them since IBM clones.

    As long as my download and upload speeds are baseline I really don't care who hacks my PC there is nothing on it you can't find in a net search.


    I will stick with Trueimage, takes 3 minutes to restore my OS to day 1 health no matter what has happened to it.
     
  17. lemming77

    lemming77 Registered

    Joined:
    Jan 27, 2013
    Messages:
    68
    Likes Received:
    17
    Are there any other mirrors for this build? I've been trying to download the Lite build last night and this morning, but the download says it'll take 5 hours, every now and then the download fails. Since it's so slow, I'm also concerned that the download may be corrupted (as is often the case with downloads which are slow beyond reason). This happens regardless of whether I try to use the official link, or the mirror link.

    My connection's fine, and other sites work as normal. This has persisted across PC and router restarts too. Even this forum is loading very rapidly as I browse it, as are embedded HD videos. Steam downloads are going at a very swift pace too.
     
  18. metalnwood

    metalnwood Registered

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    164
    Likes Received:
    4
    I downloaded it about 30 mins ago, no issue from here at reasonable speed.
     
  19. baristabrian

    baristabrian Registered

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    I used the auto update from in game and it worked fine.
     
  20. DurgeDriven

    DurgeDriven Banned

    Joined:
    Mar 20, 2012
    Messages:
    6,320
    Likes Received:
    42
    Need MSI Afterburner and HWinfo OSD for 64bit

    any work around please.
     

Share This Page