Build 660 Released

Discussion in 'News & Notifications' started by 88mphTim, Apr 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GTClub_wajdi

    GTClub_wajdi Registered

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    2,919
    Likes Received:
    255
    Ok, I resolved by deleting and replaced an outdated plugin;)
     
  2. Prodigy

    Prodigy Registered

    Joined:
    Nov 2, 2012
    Messages:
    946
    Likes Received:
    59
    I will just share my feedback on new build installation. I've made backup of .plr and controller.ini file, updated the game through auto-updater, everything went fine without errors.

    Started the game, exit the game, compared new .plr with old .plr, only change was new replaced MipMap option and minor change in first line, controller.ini is the same except minor change in first line.

    Cleared bash and shaders folder, started the game, everything runs ok.
     
  3. GCCRacer

    GCCRacer Banned

    Joined:
    Dec 12, 2012
    Messages:
    1,318
    Likes Received:
    1
    ^I'm appreciating more and more how clever ISI separates game data/settings and binarys. Moved everything but DATA to a different folder, installed 660, tried some of my favorites, decided I didn't like the new shadows, moved back to 494.
     
  4. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    2,901
    Likes Received:
    257
    Where are those? I can't find them. Is it a recommended thing to do on every build?
     
  5. fujitsu1

    fujitsu1 Registered

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Thanks. Ill try another clean installation and try changing the folders.
     
  6. Denstjiro

    Denstjiro Registered

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    2,952
    Likes Received:
    13
    userdata/Log
    Just delete the files, not the folders. tracks will load longer the first time.
     
  7. pn6

    pn6 Registered

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    I have downloaded and installed both 64 and 32 bit versions of the Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 earlier with no luck. I did replace the MSVCR110.dll in the SysWOW64 folder with the one in the system 32 folder and now get this message when trying to launch:

    Launch rFactor.exe - Application Error
    The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click OK to close the application.
     
  8. JABowders

    JABowders Registered

    Joined:
    Jan 11, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    MSVCR110.dll and MSVCP110.dll missing fail solved

    OK, Here is what I did...

    I looked in the SysWOW64 folder and found my MSVCR110.dll and MSVCP110.dll were named MSVCR110_clr400.dll and MSVCP110_clr400.dll ... I copied them moved them to my desktop renamed them correctly and put them back in the SysWOW64 folder and the UPDATE worked.

    I hope this helps...

    James
     
  9. pn6

    pn6 Registered

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Tried it----still getting the (0xc000007b) error. ----won't start
     
  10. o0thx11380o

    o0thx11380o Registered

    Joined:
    Jun 28, 2013
    Messages:
    454
    Likes Received:
    2
    I really love night racing now. There are still a couple issues though. It doesn't look like the cloud sun occlusion feature works at night. I was driving around in mostly cloudy weather at midnight, and there was no lighting changes due to the moon-light being occluded by clouds like there is in day time. That and other small things like car shadows in moonlight would be really awesome.
     
  11. Coanda

    Coanda Registered

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    689
    Likes Received:
    3
    @elbo & melg. Cheers, CTRL F or C stops the plugin from flickering :)
     
  12. Spinelli

    Spinelli Banned

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    5,290
    Likes Received:
    29
    Running Windows 8.1 - Auto Update was smooth as silk, 2 or 3 clicks, 2 or 3 minutes, and I'm back on track driving. Perfect :)

    I think this is the 3rd time I've run auto-update (b590 was a brand new, from complete scratch, full install and activation) and like the other 2 times (from my memory) it was smooth and took like 2 minutes. Clicked update, downloaded, some other box came up (the white one with the mas files I believe) gave that 20 or 30 seconds to finish, I pressed close once it didn't do anything for 20 or so seconds, then just started the game and played.

    Then again I didn't have any plugins installed, maybe that's where the problem lies?

    Hmmm interesting
     
    Last edited by a moderator: Apr 18, 2014
  13. MarcG

    MarcG Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    6,487
    Likes Received:
    1,833
    Loving this Build, not quite sure why but it just feels good and I've got that sensation of not being able to stop playing!
     
  14. Coanda

    Coanda Registered

    Joined:
    Jun 9, 2013
    Messages:
    689
    Likes Received:
    3
    Id love 0.5 increments on the mip lod bias PLR option.
     
  15. Adrianstealth

    Adrianstealth Registered

    Joined:
    May 28, 2012
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    980

    anther secret .ini setting

    ....what does this do please?
     
  16. Woodee

    Woodee Registered

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    2,901
    Likes Received:
    257
    Texture sharpness. It helps when people have flickering edges to textures I think, so a softer edge can be specified.
     
  17. DrMabuse1963

    DrMabuse1963 Registered

    Joined:
    May 10, 2012
    Messages:
    155
    Likes Received:
    2
    Nice , play 2-3 h and no ctd , thx ISI : )
     
  18. idaanx

    idaanx Registered

    Joined:
    Jul 17, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Thanks, but this didn't fix the problem. I've also tried to copy the file to Documents\rFactor2\ModDev\UserData but this also didn't help.
     
  19. Adrianstealth

    Adrianstealth Registered

    Joined:
    May 28, 2012
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    980
    Not sure if it was the same on the last build but it would be nice if the scripted weather preference was saved.
    At the moment one has to re-enter the preference each & every time

    Eg it's not saved, I think it really should be automatically

    Also if say " practice" is the only one that has a tick in then this should be the defaulted
    Instead if race every time

    Thanks for reading
     
  20. Rob Berry

    Rob Berry Registered

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Always auto updated but this time it failed. Now have missing QtCore4.dll and cannot start game...solution anyone?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page